Gaan we het EK winnen?

Vier jij de EK winst met een barbecue?

Vier jij de EK winst met een barbecue?

Eigenaar Jack Willems: "Voetbal en barbecue vormen een goed huwelijk."

EK 2020

Het EK gaat eindelijk door. Naast het songfestival gaat,  na een heel jaar wachten, EURO 2020 van start. "Weg dat ei, scheids kom op nou, penalty", en nog veel meer voetbalgebrul zal weer ala vertrouwd door onze huiskamers galmen. Ik vind veel dingen in het leven leuk. Maar samen met wat maten voetbal kijken, staat bij mij toch wel met stip op 'numero uno'. Ik voel me aan de vooravond van het EK dan ook zo blij als een kind, dat op schoolreisje gaat.

Vrienden, bier, barbecue én voetbal

Nog een paar nachtjes slapen en mijn oranje voetbalhelden zullen het heilige gras betreden. Met hun leren pantoffels zullen ze elke bal met opperste concentratie en precisie proberen te raken. En, niet geheel onbelangrijk, er kunnen prijzen worden verdeeld. Dat maakt een voetbaltoernooi als een EK toch wel ‘much more interesting’. Ik hoor jullie denken: "Jack, waarom vind jij voetbal zo enorm leuk?" Nou daarom. Iedere jonge knaap wil profvoetballer worden. Dus dat gold zeker ook voor mij. Daar ik sportief gezien niet echt goed uit de verf ben gekomen, heb ik me maar op andere zaken toegelegd. Ondernemen, voetbal kijken en mijn kinderen, dat zijn toch wel mijn drie grootste passies. Daar leef ik voor!. Om nog even op dat ondernemen terug te komen: Als het Nederlands elftal een wedstrijd speelt, dan nodig ik altijd een aantal vrienden uit bij mij op kantoor (dat aan mijn huis grenst). Daar hangt een XL Tv-scherm. We wanen ons dan even de trainers van 'ons Oranje'. We drinken een lekker biertje en een snelle hap mag dan natuurlijk niet ontbreken. En ja, daar komt die barbecue weer om de hoek kijken. Even in de pauze van de wedstrijd snel wat Burgers & Dogs grillen en dan...aanvalluhhh! Binnenkort kunnen we hopelijk weer als vanouds op grote schaal EK party's organiseren met de buurt, familie, vrienden etc. In het verleden hebben we altijd een enorme topdrukte beleefd op de zaak tijdens een EK of WK. Als een klant dan een barbecue bestelde voor een voetbalavond, dan kregen ze daar altijd een leuke gadget bij. Dat kon én kan onze klant altijd wel waarderen. Dit EK hebben we uiteraard ook een voetbalmenu samengesteld. Dit zal tot en met de finale op zondag 11 juli verkrijgbaar zijn. Wat de speciale oranjegadget is dit EK? Je krijg een hippe multifunctionele oranjeschort cadeau als je het EK Voetbal Menu bestelt. Je kunt deze uiteraard voorbinden bij het barbecueën, maar ook gebruiken bij verlies als zakdoek of bij winst als juich-cape. Laten we maar met zijn allen uitgaan van het laatste scenario haha ha.

Dank je wel

Nog maar een paar nachtjes slapen en ik beland dus voor een hele  maand lang in de  zevende hemel. Wat een rotzomer was het vorig jaar, vergeleken met nu. Gelukkig kunnen we weer op vakantie naar het buitenland, uiteten, live voetbal kijken en wellicht binnenkort weer barbecueën met grote groepen. Laten we het hopen. Een zomer zonder barbecuefeest is geen zomer toch?! Bij deze wil ik dan ook een toast uitbrengen op de hele zorgsector die er uiteindelijk met zijn allen voor gezorgd hebben dat wij na een kleine 1,5 jaar, ons normale leven kunnen hervatten. Uiteraard goed voor de zaken. We zullen toch ook weer wat knaken moeten maken. Ik ben er in ieder geval bij. Thuis voor de buis, gehuld in oranje shirt en broek. 'Gaan we winnen?', hoor ik je denken. Ja, dat is de HAM-vraag. De meeste vragen over vlees kan ik als ex-slager foutloos beantwoorden, maar deze niet. De tijd zal het leren. Ik heb er zelf een heel goed gevoel over. En jij? Een lekker jong team met vernieuwend voetbal zal onze huiskamers de komende weken omtoveren tot een waar voetbal-walhalla. Ik kan niet meer wachten. Geniet ervan én BBQ ze!