Barbecue locaties

Je kunt het zo gek niet bedenken maar barbecueën kun je bijna overal. Zowel buiten als binnen, vooral met onze gasbarbecues. Op een balkon van een flat, achter in de tuin (groot óf klein), op de camping, op het strand, op het schoolplein, bij de voetbalclub of zelfs op je trouwlocatie! Kortom: geen plek is te gek. Zo zie je: geschikte barbecue locaties zijn er altijd en overal.

De bezorglocaties

Onze chauffeurs zijn ieder dag onderweg met bestelde barbecues. Zij komen dan langs op de gewenste locatie en komen de afwas ook weer ophalen. Wij bezorgen in héél Nederland (exclusief de Waddeneilanden), héél België en de Duitse grensstreek! Jouw bestelde barbecue komen wij gratis tussen 8.30 en 18.00 uur bezorgen op locatie. Wil je de barbecue op een specifiek tijdstip ontvangen, is dit helaas niet mogelijk. Wel kunnen we rekening houden met enkele bezorgmarges.

Echter vragen wij hiervoor een kleine vergoeding:

  • 08.30 – 13.00 uur  € 15,00
  • 13.00 – 18.00 uur  € 15,00
  • 15.00 – 18.00 uur  € 20,00

De routes van onze chauffeurs zijn iedere dag vanaf 15:00 bekend. Vanaf dit moment krijg je van ons een bericht (email en/of sms) hoe laat wij verwachten op de aangegeven barbecue locatie te zijn. Je ontvangt van ons een bezorgmarge van twee uur waarbinnen wij komen bezorgen.

 

Barbecue locaties en service van A tot Z

Wij verzorgen jouw barbecuefeest van A tot Z dus van het begin tot het eind, zelfs de afwas wordt voor je gedaan. Twijfel je of jouw locatie wel geschikt is voor een barbecue of heb je een vraag van andere aard, neem dan contact op met onze klantenservice, daar helpen ze jou graag verder.

Een greep uit onze locaties:

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl

Al onze barbecue menu's inclusief

Duurzaamheid

Onze barbecue menu's zijn met zorg voor het milieu samengesteld

Benodigdheden

Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles

porseleinen borden

RVS bestek, tangen & opscheplepels

Servetten

Service

Vóór 13 uur besteld, morgen in huis

A-Z regelt alles, zelfs de afwas!

Altijd vers en koel geleverd

Gratis bezorgd in Nederland & België (excl. Waddeneilanden)