BBQ met grote groepen

Dé barbecue service voor de zakelijke markt!

Ben je op zoek naar de perfecte manier om jouw bedrijfsuitje, teambuilding activiteiten of zakelijke evenementen naar een hoger niveau te tillen? Dan zit je bij A-Z aan het juiste adres! Wij bieden een hoogwaardige barbecue service aan met producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de zakelijke markt, ongeacht de grootte van jouw organisatie. Van 4 tot meer dan 5000 werknemers, wij regelen het allemaal!

Heb je geen tijd of zin om zelf alles te organiseren? Geen enkel probleem! Wij staan voor je klaar om het werk uit handen te nemen. Ons team zorgt voor een complete barbecue, inclusief vlees, vis, vega, sauzen, salades, stokbrood én alle benodigdheden . Het enige wat jullie nog hoeven te doen is de hamburgers om te draaien. Maar laten we eerlijk zijn, dat kan ook een gezellige bezigheid zijn, nietwaar? Zelfs de afwas doet A-Z voor je!

De voordelen voor u als groep

evenementen bbq

Evenementen zijn volledig in eigen beheer

Waardoor wij zeer flexibel zijn en snel kunnen inspringen op veranderingen.

op maat gemaakt barbecuepakketten

Barbecue op maat

Op maat gemaakte barbecuepakketten.

afwas wordt gedaan

Wij doen de afwas

Geen zorgen achteraf!

Diverse groepen kunnen bij ons terecht

bedrijfsbarbecue
Bedrijfsbarbecue

Of je bedrijf nu vijftien, honderdzestig of duizend medewerkers heeft, A-Z Barbecue Service maakt het voor u mogelijk. Wij maken samen eten namelijk lekker makkelijk!

Meer info
Straat- en Buurtbarbecue
Straat- en Buurtbarbecue

Wat is er leuker om samen met je buren een groot straat- of buurtfeest te organiseren? Denk dan eens aan een compleet verzorgde barbecue, inclusief schoonmaak en afwas. 

Meer info
Sportverenigingen

A-Z is een échte teamplayer! Bij ons kun je terecht voor alles wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue om het seizoen mee af te sluiten. 

CLUBBARBECUE.NL
Familiebarbecue

Wij hebben al voor vele klanten prachtige en grote familiebarbecues op maat mogen regelen. Ook voor reünies, bruiloften en communies ben je bij A-Z Barbecue Service aan het goede adres.

Meer info
bbq voor alle groepen
Alternatief voor groepen

Heb jij iets te vieren, maar weet je niet hoe dit het beste geregeld kan worden? A-Z komt met de oplossing voor jouw probleem! Wij hebben een drietal barbecues bedacht om jouw feestje door te kunnen laten gaan.

Meer info
Schoolbarbecue

Ook tijdens een eindkamp of een introductie kun jij denken aan een verzorgde barbecue. Wij zijn uitstekend in staat om voor schoolgroepen van elke omvang een overheerlijke schoolbarbecue te organiseren.

Meer info
bbq op vriendenweekend
Vriendenweekend

A-Z Barbecue Service is je beste vriend. Of je nu in een vakantiehuisje of een luxe villa zit, het maakt niet uit, als je er maar samen op uit kunt. En wat past daar nu beter bij dan een overheerlijke barbecue?

Meer info
az drankpakket
A-Z Dranken & Verhuur

Vanuit jarenlange ervaring op het gebied van dranken en verhuur weet je zeker dat je genoeg drank in huis haalt. Heb je nog drank over? Dan kun je dat gewoon weer inleveren. Zo geniet je zorgeloos van je feestje!

Meer info