Barbecue-meating met je sportvrienden

Barbecue-meating met je sportvrienden

Barbecue-meating met je sportvrienden

Mis jij jouw sportclub tijdens de vakantiestop?

Ben jij een echte teamplayer en is individueel sporten in de sportschool helemaal niks voor jou? Dan zijn de zomerweken zonder jouw sportvrienden met tijd en wijlen super saai. De sportkantines zijn gesloten, de sportcompetities liggen stil. Wat nu? Om deze ‘sportblues’ te boven te komen zou je alvast een voordelige clubbarbecue kunnen plannen met je sportvrienden. Goed voor de teambuilding en fijn om alvast de tactieken te bespreken die jullie komende sportcompetitie 2023-2024 gaan toepassen. A-Z Barbecue Service is ook een échte teamplayer. Bij ons kun je terecht voor alles wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue om het sportseizoen mee te starten. Wij bieden speciale pakketten aan voor jouw Club.

Spek de clubkas en draag bij aan het voortbestaan van jouw club

Sommige clubs hebben het financieel moeilijk en daarom wil A-Z Barbecue Service graag helpen. Wij leveren alle benodigdheden voor jouw Club Barbecue voor een meer dan aantrekkelijke prijs. Jij en je mede-clubleden en/of vrijwilligers kunnen vervolgens aan de slag om de heerlijkste hamburgers te flippen. De omzet van de kantine wordt gebruikt om de clubkas te vullen. Zo wordt er niet alleen gezelligheid gecreëerd, maar ook bijgedragen aan het voortbestaan van jouw vereniging. Onze speciale Club Barbecue Menu's zijn exclusief te bestellen via deze nieuwe website. Je kunt kiezen uit verschillende menu's, allemaal samengesteld met de lekkerste verse ingrediënten. Geen zin in vlees? Wij hebben ook menu's voor vegetariërs, veganisten en mensen die geen varkensvlees eten.

Barbecue meating

Sporten doe je samen. Samen met je team proberen de beste te worden van je regio of misschien wel van heel Nederland, kost veel trainingsuren en discipline. Samen met je clubleden gaan jullie er binnenkort weer voor. Wil jij alvast de teamspirit voor het komende jaar naar een hoger level tillen? Met ons Club Barbecue Menu heb je in enkele minuten een barbecue-meating geregeld waarmee je de band met je teamgenoten weer wat extra kunt aanhalen. Samen barbecueën schept een speciale band waardoor jullie er weer een heel sportseizoen samen tegen aan kunnen. Barbecue én win ze komend sportseizoen!