A-Z maakt samen scoren voor je club lekker makkelijk!

In deze uitdagende tijden staat ons geliefde verenigingsleven onder druk. Als lid weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je club te ondersteunen, zodat we samen kunnen blijven groeien en bloeien. Daarom hebben we geweldig nieuws om met je te delen!

A-Z heeft een exclusieve sponsoractie opgezet om verenigingen te ondersteunen. Het mooie is dat onze sponsoractie niet alleen voordelen biedt voor onze club, maar ook direct gericht is op jou.


Wat houdt de sponsoractie in?

Met de sponsoractie van A-Z kunnen we allemaal profiteren van 5% korting op elke bestelling bij A-Z door gebruik te maken van een unieke clubcode.

Maar dat is nog niet alles! A-Z zal ook 5% van de bestelwaarde van elke aankoop met de clubcode van jouw vereniging rechtstreeks sponsoren aan de desbetreffende club.

Het is een geweldige manier om alle verenigingen te ondersteunen terwijl iedereen geniet van korting op de hoogwaardige service van A-Z.Wat betekent dit voor jou als lid?

Door deel te nemen aan onze sponsoractie kun je niet alleen geld besparen op jouw bestellingen, maar ook een directe bijdrage leveren aan het welzijn van jouw club. Elke keer dat je onze clubcode gebruikt, draag je bij aan het versterken van jouw vereniging en het realiseren van onze gezamenlijke doelen.

In deze uitdagende tijden staat ons geliefde verenigingsleven onder druk. Als lid weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je club te ondersteunen, zodat we samen kunnen blijven groeien en bloeien.

Laten we daarom samen vieren en jouw vereniging ondersteunen op een manier die niet alleen voordelig is voor jezelf, maar ook voor de toekomst van jouw club. Neem deel aan deze geweldige sponsoractie en help ons om jouw vereniging naar nieuwe hoogten te brengen!

 

Hoe kan mijn vereniging deelnemen?

Het is lekker makkelijk! Vraag aan het bestuur van jouw vereniging of ze clubcode aan willen vragen bij ons. Vervolgens gebruik je deze bij het plaatsen van bestellingen bij A-Z. En het beste is, de clubcode is niet exclusief voor leden alleen! Nodig je vrienden, familie en collega's uit om de clubcode te gebruiken en samen kunnen we onze vereniging laten stralen.

Als je meer informatie nodig hebt over hoe je kunt deelnemen, neem dan gerust hier contact op met ons.

Kan iedere vereniging een clubcode aanvragen bij A-Z voor de sponsoractie?

Ja! Iedere vereniging kan een clubcode aanvragen bij A-Z voor de sponsoractie.

Laat jouw vereniging hier een clubcode aanvragen.

Verenigingen beperken zich niet uit uitsluitend tot sportverenigingen. Van het zangkoor in Uddel tot de padelvereniging uit Roosendaal, iedere vereniging kan mee doen aan de sponsoractie.

Krijgt iedereen 5% korting op elke bestelling bij A-Z door het gebruik van de clubcode van een vereniging?

Ja, iedereen krijgt 5% korting op elke bestelling bij A-Z bij het gebruik van een clubcode.

Het gebruik van de clubcode beperkt zich niet tot de vereniging en haar leden. Van tante Cor tot bedrijven, iedereen kan de clubcode gebruiken.

Sponsort A-Z écht 5% van de bestelwaarde van elke bestelling met de clubcode aan de toebehorende vereniging?

Ja! A-Z sponsort écht 5% van de bestelwaarde van elke bestelling met de clubcode aan de toebehorende vereniging.

De vereniging kan er voor kiezen om het sponsorbedrag uit te laten keren in cash of menu's van A-Z.

De clubcode kan uitsluitend worden gebruikt bij AZ Barbecue & Gourmet Partyservice B.V. & A-Z Food Service B.V.

Het totale sponsorbedrag wordt na afloop van ieder seizoen vastgesteld in januari.

Ieder seizoen duurt van 1 januari t/m 31 december.

Met de clubcode kun je de volgende menu's bestellen: BBQ menu's, Club BBQ menu's, Binnen BBQ menu's, Gourmet menu's & Seizoensboxen menu's.