Monthly Archives: January 2022

Pagina
Tijd voor groot onderhoud

Tijd voor groot onderhoud

Mijn beste vriend
Lees verder
Wintersport óf winterbarbecue?

Wintersport óf winterbarbecue?

"Als we maar 'fun' hebben", lacht Jack.
Lees verder
Lekker borrelen

Lekker borrelen

Berouw komt na de zonde
Lees verder
Een 'blik' op de weg

Een 'blik' op de weg

Hoe A-Z fungeerde als inspiratiebron
Lees verder
Niet zomaar een gourmet

Niet zomaar een gourmet

Jan Wijnen: "Ik moest ook even een traantje wegpinken."
Lees verder
Kleine verwennerijtje's

Kleine verwennerijtje's

NIEUW: Smullen tot in de late avonduurtjes...
Lees verder
Hiephiep...hoerááá!

Hiephiep...hoerááá!

Bakkie troost
Lees verder
Crushed Pepper Kogelbief

Crushed Pepper Kogelbief

Robert: "Het 'beste stuk vlees' van onze barbecuekaart."
Lees verder
Sweet Sticky Spare Ribs

Sweet Sticky Spare Ribs

Zoeter dan zoet
Lees verder
Rumpsteak Rollade van de Barbecue

Rumpsteak Rollade van de Barbecue

De lekkerste Steak ter wereld
Lees verder
Gevulde Porchetta van de Barbecue

Gevulde Porchetta van de Barbecue

Italiaanse verrassing
Lees verder
Bosui Cheddar Fakkelbrood

Bosui Cheddar Fakkelbrood

Dit brood smaakt naar meer
Lees verder
Net als thuis!

Net als thuis!

'Stage lopen bij A-Z is leerzaam én gezellig, lacht Stijn.
Lees verder
NIEUW: extra gemak op je vakantieadres

NIEUW: extra gemak op je vakantieadres

Heb jij ze al gespot, onze beauty's?
Lees verder
Het nieuwe jaar is goed begonnen

Het nieuwe jaar is goed begonnen

Jack: "Veel gezien en gelachen in Praag".
Lees verder
Pagina

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service