Onze Oranje Barbecue staat al klaar!

Onze Oranje Barbecue staat al klaar!

Onze Oranje Barbecue staat al klaar!

Jack verheugt zich op het WK

Ben jij ook een WK voetbal liefhebber?

Als echte voetballiefhebber zal ik ook dit WK weer aan de buis gekluisterd zitten. Ondanks de terechte kritiek op het organiserende land Qatar kan ik een wedstrijd van onze Oranje helden niet overslaan. Ik hoorde dat tijdens dit WK de NOS de omstreden maatschappelijke onderwerpen (zoals o.a. het schenden vd mensenrechten binnen Quatar) niet zal vermijden, maar dat deze uitgebreid besproken zullen worden in de studio met deskundigen. Zondag barst het los: de Discussie en het Voetbal.

Oranje BBQ thuis

Maandag om 17.00 uur moet Nederland aan de bak tegen Senegal. Dat wordt eten met het bord op schoot, wat mij betreft. Ga jij ook kijken? Misschien heb je afgesproken met een aantal voetbalmaten? Dan heb ik een leuk idee voor je. Tegen vijven begint namelijk ieders maag te knorren maar om nu tijdens een WK wedstrijd in de keuken te staan? Nee...dat kan echt niet. Onze oranje barbecue biedt uitkomst. Deze is speciaal voor de échte voetballiefhebbers samengesteld zodat ze geen minuut van de wedstrijd hoeven te missen en de sfeer extra gezellig wordt. Zet de 'voetbalhaters' achter de barbecue zodat jij kunt gaan genieten van voetbal en een lekker hapje van de grill.

Wat eet je tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal?

Zullen we de discussie over 'wel of niet in een land zoals Qatar spelen' achterwege laten? Na het WK mag deze discussie weer volop gevoerd worden, maar nu even niet.. deal? Laat dat maar over aan de studiogasten van de NOS. Jij gaat nú genieten. Onze meestergrillers hebben daarom voor jou een heerlijk menu samengesteld bestaande uit een Quarter Pounder, Big Barbecue Dog, Gemarineerde KipSpies en een Bosui Cheddar Fakkelbrood. Verwen jezelf en je gasten met dit heerlijke Oranje Barbecue Menu. Dat wordt AANVALLlUHHH!!!

Gezellig WK iedereen,

Eigenaar Jack Willems