Nieuw: Het Vis Barbecue Menu

Nieuw: Het Vis Barbecue Menu

Nieuw: Het Vis Barbecue Menu

Heerlijke vis voor op de barbecue van A-Z

Onze chefkoks zijn verantwoordelijk voor het samenstellen van alle barbecuemenu’s. Uiteraard doen ze dit niet alleen. Samen met een team van kundige mensen op culinaire gebied weten ze ieder seizoen weer te verrassen.  Om gezond en fit te blijven zal iedereen komende zomer iets vaker een heerlijk visgerecht van de barbecue moeten nemen. Dat is echt geen straf hoor. En wij kunnen het weten. Onze  vis bbq is een pareltje voor jouw smaakpapillen.

Lekker makkelijk vis op de barbecue bereiden

Over het algemeen is het erg makkelijk om vis op de bbq te bereiden en het kost letterlijk maar een paar minuten. Maar ze blijven niet altijd lekker op het rooster liggen en het is lastig om te zien of alles gaar is. Het volgende probleem is dat de vis wel eens blijft plakken aan het rooster. Al deze problemen gaan wij voor je oplossen. Hieronder volgen een aantal handige tips voor een perfect stukje vis van de barbecue.

Vis Barbecue Bereidingstips

*Wordt vis niet droog op de barbecue?

“Integendeel. Onze verse vis wordt gemarineerd en gegaard in een aluminiumbakje, zodat de unieke vissmaak en sappigheid behouden blijven. Je hoeft bij levering alleen de visschalen koel te zetten."

*Hoe voorkom je dat de vis blijft plakken aan het barbecuerooster?

“Ook daar hebben wij s barbecue-expert natuurlijk een oplossing voor. Onze barbecue visgerechten worden geleverd inclusief aluminiumbakjes waarin de vis lekker sappig blijft en er niks verloren gaat van je lekkernij door allerlei vervelende plaktaferelen.”

*Wil je een liever een knapperig visje van de barbecue?

“Haal de vis als die gaar is als die gaar is uit het bakje en grill  kort (max twee minuten) aan beide kanten grillen. Succes gegarandeerd!

*Hoe kan ik zien of  vis van de barbecue gaar is?

Als de vis in het bakje uit elkaar begint te vallen en van kleur verandert dan kun je er vrijwel zeker van zijn dat die gaar is (grilltijd max. 10 minuten). Verse vis van de barbecue, je kunt me er ‘s nachts voor wakker maken.

Welke vis is lekker op de barbecue?

Teveel om op te noemen. Je kunt vrijwel alle soorten vis bereiden op de bbq. Van zalm tot tonijn en van zeebaars tot kabeljauw. Maar ook pangasiusfilet, forel, sliptong en scholfilet kun je heel goed op de barbecue bereiden. Wij hebben gekozen voor het volgende viskwartet: Waarom? Proef en ervaar en je zult onze keuze volledig begrijpen!

De lekkerste vissoorten uit ons Vis Barbecue Menu

Wij hebben gekozen voor het volgende viskwartet: Waarom? Proef en ervaar en je zult onze keuze volledig begrijpen:

De lekkerste visrecepten voor op de BBQ

Ben je benieuwd naar wat je allemaal met ons vis bbq pakket kunt maken? Neem dan gerust eens een kijkje op onze eigen visrecepten pagina met tientallen 'lekker makkelijk' barbecuerecepten. Er staat vast iets lekkers voor jou tussen.

Smakelijk alvast!