Een barbecue themafeest vier je samen met onze Barbecue Service

Een barbecue themafeest vier je samen met onze Barbecue Service

Een barbecue themafeest vier je samen met onze Barbecue Service

Lekker makkelijk een barbecue themafeest organiseren

Een barbecue themafeest is een geweldige manier om vrienden en familie samen te brengen voor lekker eten en plezier in een ontspannen sfeer. Hier zijn een paar ideeën om het thema van je barbecuefeestje extra leuk te maken:

  • Tropisch paradijs barbecuefeest: Versier de locatie met tropische decoraties zoals kleurrijke bloemen, tiki-fakkels en strandballen. Serveer tropische gerechten zoals gegrilde ananas, kokosrijst en tropische fruitsalades. Moedig gasten aan om in tropische outfits te komen, zoals Hawaiiaanse overhemden en strooien hoeden.
  • Western Wild West barbecuefeest: Transformeer je achtertuin in een wild west-landschap met cowboyhoeden, lasso's en hooibalen. Serveer barbecueklassiekers zoals gegrilde steak, maïskolven en bonensalade. Organiseer activiteiten zoals een lasso-werpwedstrijd of een hoefijzerwedstrijd.
  • Luau Hawaï barbecuefeest: Creëer een Hawaïaans paradijs met kleurrijke bloemenslingers, rieten matten en tiki-toortsen. Serveer Hawaïaanse gerechten zoals gegrilde vis, teriyaki-kebabs en poi (taro-puree). Organiseer een hula-danswedstrijd of een limbo-wedstrijd voor extra plezier.
  • Country Fair barbecuefeest: Breng de sfeer van een traditionele plattelandskermis naar je barbecuefeestje met kraampjes, spelletjes en prijzen. Serveer gerechten die je op een kermis zou vinden, zoals gegrilde worstjes, maïshonden en katoen snoep. Organiseer activiteiten zoals een sack race, een pie-eetwedstrijd of een waterballonnengevecht.
  • Beach Bash barbecuefeest: Transformeer je achtertuin in een strandparadijs met zand, strandballen en strandstoelen. Serveer strandgerechten zoals gegrilde vis tacos, fruitspiesjes en bevroren cocktails. Organiseer activiteiten zoals beachvolleybal, zandsculptuurwedstrijden of een beachwear modeshow.
  • EK Voetbal barbecuefeest: Hang oranje slingers op en teken met stoepkrijt witte lijnen op je grasveld. Schrijf op de uitnodiging dat je gasten in Oranje Tenu moeten verschijnen. Ons EK Barbecue Menu stilt de magen van jouw hongerige gasten. Party je mee?

Ongeacht het thema dat je kiest, zorg ervoor dat je genoeg eten, drinken en entertainment hebt om je gasten tevreden te houden. Vergeet ook niet om rekening te houden met eventuele dieetbeperkingen van je gasten en bied vegetarische, veganistische of allergievriendelijke opties aan. Met de juiste planning en A-Z wordt je barbecue themafeest een onvergetelijke barbecue-ervaring voor iedereen!