A-Z Chefkok Dennis stelt zich voor

A-Z Chefkok Dennis stelt zich voor

A-Z Chefkok Dennis stelt zich voor

-vervolg-

Chefkok Dennis vertelt verder

Snel verveeld

Na mijn opleiding tot restaurant-kok heb ik met veel plezier zo’n 20 jaar in diverse hotels gewerkt, waaronder Hotel Pulitzer in Amsterdam, Hotel Barbizon bij het MECC, hotel Vieux Moullin in Asselborn en hotel Asteria te Venray. Ik heb hier enorm veel geleerd, maar het ging toch steeds weer kriebelen. Wederom ben ik een andere weg ingeslagen. Ik heb de hotelwereld gedag gezegd en ben daarna terecht gekomen bij groothandel de Hanos in Venlo op de AGF-afdeling. Daar heb ik een decade lang de scepter gezwaaid. Maar ook toen was ik weer klaar voor een nieuwe uitdaging. 

Plaatselijk krantje

Mijn oog viel op een advertentie in de streekcourant: 'Creatieve standvastige productieleider gezocht.' Ik kende het bedrijf A-Z Barbecue Service niet dus ik heb wat informatie gegoogeld. De vacature bleef maar door mijn hoofd spoken. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met A-Z. Ik kreeg vrij snel een uitnodiging voor een gesprek. Daar maakte ik kennis met Jack Willems (eigenaar van A-Z). Hij was meteen gecharmeerd van mijn passie voor Food en mijn kundigheid op dit gebied. Het klikte van beide kanten. Ik was ook enorm gecharmeerd over de manier waarop Jack vol enthousiasme over zijn bedrijf vertelde. Zakelijkheid, professionaliteit en medemenselijkheid spelen binnen A-Z de hoofdrol en dat past precies bij mij. Dus de deal was rond: Ik kon aan de slag! Met een contract van 38 uur per week ligt de top uiteraard in de zomer. Dan maak ik wel weken van 60 uur en in de winter heb ik wat meer vrije tijd tot mijn beschikking.

Vrije tijd

Die vrije uurtjes besteed ik meestal aan mijn vrouw, de kinderen en onze teckel. Maar ik sla ook graag een balletje op de squashbaan of ben te vinden op het voetbalveld, waar ik de jeugd train. Daar krijg ik echt een energieboost van. Op vakantie ga ik het liefst naar Oostenrijk. Die pracht en praal van de natuur doet me telkens weer beseffen dat ik een enorm bevoorrecht mens ben om hiervan te mogen genieten samen met mijn gezin. De sportzomer volg ik natuurlijk ook. De oranjeslingers wapperen inmiddels in onze tuin en huiskamer. En wie heeft het Burgers & Dogs Barbecue Menu ontwikkeld? Drie keer raden: Moi. Een echte aanrader tijdens bijvoorbeeld een race van Max Verstappen.