Geen keukenprins(es)? Word barbecuekoning!

Geen keukenprins(es)? Word barbecuekoning!

Geen keukenprins(es)? Word barbecuekoning!

Ondernemer Jack: "Achter de barbecue voel ik me de koning te rijk"

Vis barbecue recepten

Jack: Koken is niet echt mijn ding. In de wintermaanden kan ik nog weleens een stamppotje bereiden voor mijn gezin, maar daar blijft het dan ook wel bij. Al dat gedoe met potten en pannen binnen is niet aan mij besteed. Boodschappen doen daarentegen wel. Mij kun je niet blijer maken met een morgen random supermarkten bezoeken. Zo doe ik nieuwe barbecue-ideeën op, die ik dan doorspeel naar mijn chef-kok Robert. Hij geeft er een creatieve draai aan zodat we bij A-Z altijd met verrassende barbecueproducten op de markt komen. Zo kun je vandaag de dag naast vleesrecepten, ook heel wat originele visrecepten voor de bbq op onze website vinden.

Welke vis is lekker op de barbecue?

Als de wintermaanden voorbij zijn en de dagen gaan lengen, dan gaat het bij mij kriebelen. Barbecueën is in tegenstelling tot koken, zeker wel aan mij besteed. Het is mijn werk, maar zeker ook mijn hobby. Voor een grote groep buiten een barbecuemaaltijd bereiden, daar draai ik mijn hand niet voor om. Na ruim 30 jaar ervaring  ken ik inmiddels de klappen van de zweep op barbecuegebied. Wat mensen het lekkerste op de barbecue vinden? Uit recentelijk door ons gedaan marktonderzoek blijkt dat de laatste jaren steeds meer vis van de bbq wordt gegeten. Vooral door jongeren tussen de 20 en 40 jaar. Vis is gezond én goed voor slanke lijn. Ook niet geheel onbelangrijk. Welke vis ikzelf lekker vind van de barbecue? Dan kies ik toch wel voor Cajun garnalen van de barbecue. Deze zijn snel klaar, heerlijk van smaak en vind je daarom ook terug in ons vis barbecuemenu.

Is vis bereiden op de barbecue moeilijk?

Mensen vragen mij vaak: Is vis bereiden op de bbq moeilijk? Nee helemaal niet, antwoord ik dan in alle eerlijkheid. Integendeel zelfs. Vis hoeft maar kort op de grill en is in de meeste gevallen met een beetje viskruiden, citroen, dille, zeezout en peper al makkelijk op smaak te brengen. Wil je toch het liefst vis die gekruid is door een professional,  dan kun je altijd ons complete Vis Barbecue Menu bestellen. Al de ingrediënten zijn gekruid/gemarineerd door ons keukenpersoneel, gefileerd en in gelijke stukken verdeeld. Zo kun je meteen gaan grillen en krijg je ook geen ruzie aan de barbecue haha..ha.