Wat staat er bij jou met Pasen op tafel?

Wat staat er bij jou met Pasen op tafel?

Wat staat er bij jou met Pasen op tafel?

Eigenaar Jack: "Onze nieuwe barbecuemenu's smaken naar meer."

Heb jij al paasplannen gemaakt?

Heb je een gezellige carnaval gehad? Hier in Noord-Limburg hebben de inwoners van o.a. Venlo, Horst a/d Maas, Venray etc. weer mooie optochten laten zien. Fantastisch leuk! Nu de ‘dreej gekke daag’ weer achter de rug zijn, maken we ons als bedrijf alweer op voor Pasen. Weet jij al wat je met de Paasdagen gaat eten? “Pasen wordt extra feestelijk met een all-in luxe thuisdiner of paasgourmet van A-Z”, aldus eigenaar Jack Willems. "En dat zuig ik niet uit mijn duim, maar weet ik uit jarenlange ervaring haha ha."

Wat vieren we met Pasen?

Wat vieren we eigenlijk met Pasen? Pasen is het belangrijkste christelijke feest. Dan wordt gevierd dat Jezus is opgestaan uit de dood. Op paaszondag zou Jezus zijn opgestaan uit zijn graf. Reden genoeg voor een feestje. Daarom eindigt op deze dag de vastenperiode. Omdat christenen dit nooit op hun rustdag buiten de deur kunnen vieren, is er nog een tweede feestdag aan vastgeplakt. Ook is Pasen het feest van de lente, nieuw leven én...nieuwe bbq recepten.

Nieuwe barbecuemenus

Vanaf 1 april 2024 staan onze geheel vernieuwde barbecuemenu’s online. Onze chef-koks Robert en Dennis en culinaire creasofen Jelle en Jeroen hebben de hele winter geëxperimenteerd met diverse foodproducten om zo weer met verrassende en smakelijke barbecuemenu’s op tafel te komen. Of ze dat dit jaar ook gelukt is? Volgens eigenaar Jack is dit voor 200% gelukt: “Ik kan met de hand op mijn hart beloven dat het ook dit jaar helemaal goed gekomen is met de nieuwe barbecuemenu's. Mmmh... ik heb ze namelijk al lekker mogen voorproeven. Nog even wachten op aangenaam buitenweer en ook jij kan de barbecuetang weer in de hand nemen. Met in de andere hand een pilsje en met wat leuk gezelschap om je heen en goede muziek kan jouw 1ste compleet verzorgde barbecue van het nieuwe jaar losbarsten."

A-Z...méér dan alleen barbecue

Eigenaar Jack: "Lekker thuis gourmetten met Pasen of lekker thuis dineren met Pasen is altijd een groot feest. Als echter de buitentemperatuur boven de 20 graden komt met Pasen dan ruil ik de Gourmet of het A-Z Seizoensbox Menu maar wat graag in voor een all-in paas barbecue. Als échte vleesliefhebber ligt daar toch nog steeds mijn hart."