Ga jij de carnaval ontvluchten of vieren?

Ga jij de carnaval ontvluchten of vieren?

Ga jij de carnaval ontvluchten of vieren?

Ondernemer Jelle heeft niks met Carnaval

Met carnaval verblijven in een vakantiepark

Heb jij als jonge ouder (net als ik) helemaal niks met Carnaval en wil je het gehos, het verkleedgedoe en overmatig alcohol gebruik het liefst ontvluchten? Met onderstaande vakantietips kom jij de voorjaarsvakantie op een originele en voordelige manier door:

Voordelige krokusvakantie

  • Ga lekker uitwaaien op het strand of in het bos. TIP: laat je mobiele telefoon thuis of in auto. Laat je kinderen door middel van plaatjes voorwerpen zoeken zoals schelpen, zeewier en krabbetjes of laat ze in het bos speuren naar dierensporen. Hebben ze alles gevonden wat op de plaatjes staat, dan trakteer je op iets lekkers.

  • Bij slecht weer kun je alvast gaan knutselen voor Pasen. Laat de kinderen met zelfdrogende klei paashaasjes of paaseieren maken en beschilder deze als ze droog zijn.

  •  Ga je er even lekker tussen uit in? Laat een gourmet of barbecue bezorgen bij je  vakantieverblijf. De kinderen kunnen lekker aan de slag met de barbecuetang of een gerechtje naar eigen smaak fabriceren in hun eigen gourmet pannetje. Lekker eten hoort bij vakantie en met de all-in bungalowpark barbecue of bungalowpark gourmet hoef je als ouders niet in de keuken te staan en kunnen de kinderen zich lekker bezig houden met zelf kokkerellen. 

  • Ga naar een museum en laat de kinderen kennis maken kunst Γ©n meer. Het Archeon, het Spoorwegmuseum, het Openluchtmuseum, Nemo… genoeg te doen in ons eigen kikkerlandje.

  • Breng een bezoekje aan opa en oma. Niet met de auto...nee met de trein. Laat de kinderen een cake of koekjes bakken en breng deze met de tjoek tjoek naar jouw (schoon)ouders. Misschien mogen ze ook nog wel een nachtje blijven logeren? Dat zou het feest compleet maken toch!

  • Zijn jouw kinderen gek op dieren? Bezoek dan eens de kinderboerderij, wellicht zijn er al lammetjes geboren.

  • Pik een bioscoopje! Altijd gezellig en jij kunt als ouder lekker achterover leunen. WIN=WIN!

Met bovenstaande tips wordt jouw krokusvakantie met kinderen genieten met een grote G. Geniet je met me mee?