De Hertog Jan Boere Braaiwors Grand Prestige

De Hertog Jan Boere Braaiwors Grand Prestige

De Hertog Jan Boere Braaiwors Grand Prestige

Houd jouw vader of echtgenoot van bier en wil jij van een échte Zuid-Afrikaanse specialiteit van de braai genieten? Dan mag het kroonjuweel van de braaimeesters Dennis en Robert natuurlijk niet ontbreken op jouw barbecuefeest! Uit liefde voor worst en bier: de Hertog Jan Boere Braaiwors Grand Prestige.

Zuid Afrika én Hertog Jan gaan samen barbecueën

En wat mag er natuurlijk niet ontbreken bij een echte Zuid-Afrikaanse braai? Precies, een braaiwors! Het maken van deze braaiwors is écht een vak apart. De Hertog Jan Boere Braaiwors Grand Prestige is een heerlijke braadworst met een zeer uitgesproken smaak. Net als het origineel wordt de worst gemaakt met onder andere kruidnagel, koriander en peper. Om net een stap verder te zetten, marineren Dennis en Robert het vlees eerst in Hertog Jan Grand Prestige. Het bier is gebrouwen met wel vier verschillende mouten en wordt ook wel omschreven als gerst wijn. In de rijpe, volle smaak laten bitter en zoet zich goed onderscheiden. De invloed van Hertog Jan Grand Prestige is de perfecte aanvulling op het recept van onze braaimasters! De smaak is een wisselend palet van geroosterde mout, een vleugje karamel, kruidig en volmondig en in de nasmaak proef je een aangename bitterheid met een tikje  zoet. De complexheid van de smaak en de warmte van de braai geven je het gevoel van rijkdom en gezelligheid.

Uit liefde voor worst en bier: Hertog Jan Boere Braaiwors Grand Prestige

Aangezien al onze vaders een moeilijk jaar achter de rug hebben, willen wij alle papa’s op Vaderdag laten genieten van gratis worst en bier. Precies, worst én bier! Uit liefde voor worst en bier hebben onze bakkers Dennis en Robert samen met de food chef van Olijck Foods, Michel Kuijs, de Hertog Jan Boere Braaiwors Grand Prestige ontwikkeld. Gebruik de code GRATISBRAAIWORS en ontvang een GRATIS Hertog Jan Boere Braaiwors Grand Prestige cadeau bij jouw barbecue op zondag 20 juni. Fijne Vaderdag!