Groentespiesjes van de barbecue

Groentespiesjes van de barbecue

Groentespiesjes van de barbecue

Kun je groente bereiden op de barbecue?

Groente bereiden op de barbecue is een fluitje van een cent. Het vergt wel enig geduld. Sommige 'harde' groentes grillen zoals wortel of pastinaak, duurt wat langer uiteraard als de bereiding van aubergines. De veggie-markt is nog steeds in opkomst. De producten worden steeds smakelijker en beter van structuur. Wil ook jij minder vlees eten maar wel blijven barbecueën? Kijk dan eens naar onderstaand makkelijke vegan barbecue recept: 

Groentespiesjes van de Barbecue

Ingrediënten

  • Assortiment aan groenten (paprika's, uien, courgette, cherrytomaten, champignons, etc.)
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Kruiden (zoals tijm of rozemarijn)

Aan de slag

  • Snijd de groenten in stukken
  • Rijg ze aan spiesjes
  • Bestrijk met olijfolie
  • Besprenkel met zout, peper en kruiden
  • Grill op middelhoog vuur tot ze licht geschroeid en zacht zijn
  • Smullen maar

Robert: "Heb je twee linkerhanden en ben je absoluut geen keukenprinses? Kies dan voor ons all-in Vegan Barbecue Menu."