Gezellig samen barbecueën op Koningsdag?

Gezellig samen barbecueën op Koningsdag?

Gezellig samen barbecueën op Koningsdag?

Ondernemer Jelle: “Op Koningsdag zit mijn dochtertje in het oranje gekleed thuis op mij te wachten”

Wat ga jij doen op Koningsdag?

Jelle: Eerst moet er ‘s morgens gewerkt worden op de zaak. Bussen laden. Daarna rijd ik in een sneltreinvaart naar huis met een vis bbq pakket & vlees bbq pakket in de auto. Mijn vriendin en dochter zijn beide gek op vis en vlees van de barbecue. Ook mijn Australische herder is er dol op. Of het barbecueweer wordt met Koningsdag? Wie het weet mag het zeggen. Ook onze weersdeskundigen zitten er geregeld langs met hun voorspellingen. Koningsdag wordt in ieder geval een hele feestelijke dag voor de koninklijke familie. Én voor mijn gezinnetje. Weer of geen weer: ALTIJD BARBECUEWEER.

Verjaardag Willem-Alexander vieren

Wat ga jij doen op de verjaardag van Willem Alexander? Mocht je gaan barbecueën op Koningsdag dan lijkt het ons leuk dat jij  hier een kiekje van deelt op de Socials. Wij houden als barbecuecateraar van eetfoto’s en vinden het uiteraard nog leuker als op die foto’s onze barbecueproducten te zien zijn. Dus heb je geen zin om je kostbare vrije tijd door te brengen in de supermarkt of in de keuken? Onze barbecue service biedt jou in deze de helpende hand. 

Last minute Koningsdag barbecue organiseren

Wacht je liever de weersverwachtingen af? Bij A-Z Barbecue Service kun je tot daags voor Koningsdag tot 13.00 uur nog bestellen, zodat jij als een koning op 27 april in je eigen tuin kunt genieten van culinaire hoogstandjes van de barbecue. Ook een luxe thuisdiner of een gezellige gourmetmaaltijd behoort tot de mogelijkheden. Handig met een slecht weerscenario. Vergeet je niet je tuin/huiskamer te versieren en iets oranjes aan te trekken? Wel zo leuk voor de foto die je gaat delen op de Socials. Zou je dan ook ons bedrijf willen taggen? Alvast bedankt en to snel!