Indiase Kip Satay van de barbecue

Indiase Kip Satay van de barbecue

Indiase Kip Satay van de barbecue

Hoe bereid je Indiase Kip Satay op de barbecue? 

Tijdens de verbouwing van mijn nieuwe huis ben ik overgestapt op een heus bouwvakkers-dieet. Wat dat precies inhoudt? Ik ben overgeschakeld op comfort food dat ik eigenlijk vooral at tijdens mijn studententijd: Kipsaté dus! Kipsaté is natuurlijk een echte klassieker tijdens elke zomerse barbecue. Zoet en sappig. Je hebt helaas weer allerlei rare ingrediënten nodig zoals Laos en Asam water als jezelf deze spiesjes wilt maken. Gelukkig kan ik je een ritje naar de toko besparen en kun jij 'lekker makkelijk' vanaf de bank onze Indiase Kip Satay bestellen en bij jou thuis laten bezorgen.

Tip: Onze Indiase Kip Satay is natuurlijk het lekkerst met ónze satésaus ☺