Barbecue Roosendaal

Woon je in Roosendaal, maar heb je nog nooit van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service gehoord? Dan is het de hoogste tijd voor een eerste kennismaking! Ons bedrijf is gevestigd in Limburg. Wij verzorgen al meer dan 30 jaar barbecueparty’s op locatie in Roosendaal, zowel zakelijk als privé kun je bij ons terecht. Wij bieden diverse menu’s aan, van vlees en vis, tot vegetarisch en halal. Heb je een barbecue voor 5 personen of voor 500 personen? Dit maakt geen verschil, groot of klein, iedereen kan bij ons terecht.

 

Zijn de bezorgkosten dan niet erg hoog als jullie helemaal vanuit Limburg moeten komen? Nee hoor, bezorgen is bij ons gratis door héél Nederland (excl. de Waddeneilanden), héél  België en de Duitse grensstreek. Vele klanten zijn jou al voor gegaan en hebben al kunnen genieten van onze perfecte barbecue service. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website bij onze barbecue menu's en kijk of er voor jou ook iets lekkers tussen zit!

 

Barbecue locaties en service van A tot Z

Wij verzorgen jouw barbecuefeest van A tot Z dus van het begin tot het eind, zelfs de afwas wordt voor je gedaan. Twijfel je of jouw locatie wel geschikt is voor een barbecue of heb je een vraag van andere aard, neem dan contact op met onze klantenservice, daar helpen ze jou graag verder.

Woon je niet in Roosendaal? Hieronder een greep uit onze andere locaties: