Al onze barbecues zijn gasbarbecues en worden geleverd inclusief gasfles. De barbecues zijn tafelmodellen en hebben pootjes van ongeveer 15 cm. Zorg dus voor een stevige en stabiele tafel voor een makkelijke barbecuehoogte.
Het aantal en formaat van de gasbarbecue(s) passen wij aan aan het aantal personen van je bestelling. Voor 5-18 menu's ontvang je 1 middel barbecue (55 x 50 cm), voor 19-27 menu's ontvang je 1 grote barbecue (65 x 50 cm). Vanaf 28 menu's ontvang je meerdere barbecues. Let op; al onze barbecues zijn tafelmodellen. De pootjes hiervan zijn ongeveer 15 cm hoog.

Bekijk ons instructiefilmpje hier over hoe de gasbarbecue veilig te gebruiken. Mocht de barbecue niet werken, neem dan direct telefonisch contact op met 077-4677200 (buiten kantooruren kun je doorkiezen naar onze storingslijn).

A-Z streeft er naar om tijdens de coronacrisis het aantal transportbewegingen en contactmomenten te beperken. Hiervoor hebben we tijdelijk een extra keuzemogelijkheden ontwikkeld met voor jou een aantrekkelijke korting. Wanneer je ervoor kiest om geen barbecue & geen borden met bestek te ontvangen krijg je 1 euro korting per persoon. Dit is zeker mogelijk. Je kunt in het afrekenproces deze optie selecteren. Omdat wij dan geen tweede keer langs hoeven komen om onze spulletjes op te halen, krijgt u een korting van €1 per persoon.
Bij een combinatie van menu’s waar ook vegetarische en/of halal menu's besteld zijn, wordt standaard geen extra barbecue geleverd. Deze is natuurlijk wel apart bij te bestellen. Neem hiervoor telefonisch contact op met 077-4677200.
Nee, een volle gasfles wordt standaard met de barbecue meegeleverd. Hier worden geen extra kosten voor berekend.

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service