Je vakantiegevoel langer vasthouden

Je vakantiegevoel langer vasthouden

Je vakantiegevoel langer vasthouden

Hoe kun je langer je vakantiegevoel vasthouden?

De 1ste vakantiegangers zijn alweer onderweg naar huis. Ben jij ook al terug van weggeweest? Zo ja, na een aantal weken van lekker doen waar je zin in hebt, breekt nu de tijd weer aan van werken of studeren. Natuurlijk wil je toch in de avonden en de weekenden dat vakantiegevoel nog even vasthouden (want hoe een lekker gevoel was dat), maar hoe? Wij vertellen het je:

Zomerbloeiers op je terras plaatsen

Zorg voor wat mooie zomerbloeiers of planten op je terras of balkon. Kies voor bijvoorbeeld een olijfboom, rozen, blauwe regen, palmen of bougainville. Met deze toppers haal je de Middellandse zee gewoon naar je achtertuin.

Regel een opblaasbare jacuzzi

Koop een opblaasbare jacuzzi én een fles champagne met bubbels. Nodig wat vrienden uit en ga lekker chillen samen. Nú kan het nog. Over een aantal weken worden de avonden al korter en kan de jacuzzi  alweer de schuur in.

Outdoor Cooking

Ga geregeld ontzorgd barbecueën. Samen buiten koken geeft je dat échte vakantiegevoel, ook al ben je alweer aan het werk. Wil je een keertje iets anders dan barbecue? Pizzaovens zijn tegenwoordig ook helemaal hip. Gewoon in je eigen tuin een pizza'tje bakken, daar hoef je niet voor in Italië te zijn.

Vuurkorven plaatsen voor de vakantiesfeer

De nederlandse avonden zijn natuurlijk niet zo lekker warm als in Zuid-Europa maar een vuurkorf doet wonderen. Probeer het maar eens, dat wordt lekker lang gezellig borrelen met vrienden in eigen tuin.

Leg een buitenkleed neer

Jouw terras of balkon kun je extra gezellig maken met bijvoorbeeld een buitenkleed. Kies voor een buitenkleed in Ibiza stijl met franjes of voor een kleed met zomerse kleuren en met een Spaans design. Bezoek een 2e-handswinkel. Daar liggen de vintagetapijten voor het oprapen en dat voor een fluitje van een cent.

Drankjes bij de hand houden

Iedere keer naar de koelkast lopen is onnodig. Regel een grote koelbox die je ook meteen als tafel kunt gebruiken. Bijschenken was nog nooit zo eenvoudig.

 

Succes ermee!