Fried Chicken Day vieren, ja of nee?

Fried Chicken Day vieren, ja of nee?

Fried Chicken Day vieren, ja of nee?

Wat vier je op Fried chicken?

Op 6 juli heb ik feest. Wat ik dan vier? Fried Chicken Day. Oorspronkelijk is dit feest ontstaan in de VS maar het wordt nu ook volop gevierd in Nederland. 'Wie ik ben?' Ik zorg dagelijks met veel liefde voor een heerlijke omelet, een gebakken eitje, een roerei of 'n gekookt eitje bij jou op de keukentafel. Samen met mijn vriendinnen roddelen en kibbelen we wat af en maken we veel plezier. Op die ene speciale dag in juli word ik extra gewaardeerd om mijn talenten en in de watten gelegd met allerlei kruiden om zo helemaal te kunnen ontspannen. Na een warm saunabezoek (lees; friturepan) voel ik me als herboren en zie ik er te lekker uit. Gewoon om op te vreten...zóóó lekkerrr!

Kip op de barbecue bereiden

Deze verwennerij begint me echter wel een beetje te vervelen na zoveel jaar, dus tegenwoordig kijk ik op 6 juli ook wel eens uit naar een ander kado. Even lekker bruin bakken in de buitenlucht (lees; op de barbecue) bijvoorbeeld om daarna goudbruin glimmend te schitteren op een feestje tijdens een lopend buffet. Dat staat op mijn bucket-list. Ik ben heel veelzijdig en van alle markten thuis. Met mij is het nooit saai. Ik ben dol op sausjes en houd van salades en curry’s. Tevens word ik geprezen om mijn slanke lijn, bij mij is het vet ver te zoeken, mij staat werkelijk alles prachtig haha. Mijn diversiteit bekoort zowel jong als oud. Ze houden van mij omdat ik lekker zacht ben en makkelijk in de omgang. Daarbij ben ik een graag geziene gast bij A-Z Barbecue Service en de favoriet van afvallend Nederland. Iedereen loopt met me weg en vooral in het weekend ben ik vaak aanwezig bij een familiebarbecue. Wil je een keer met me afspreken? Organiseer dan op korte termijn een vriendenbarbecue, ik zal je met veel plezier ontmoeten en jij zult versteld staan van mijn smaak. Zien we ons snel?

Groetjes,

Jouw lekker stuk (kip;)