Pea & Mint veggie spies van de barbecue

Pea & Mint veggie spies van de barbecue

Pea & Mint veggie spies van de barbecue

Het lekkerste vegetarische barbecuegerecht vind je bij A-Z

De veggie-markt is nog steeds in opkomst. Er komen steeds meer exclusieve vegetarische barbecueprodukten op de markt. Onze Pea & Mint veggie spies gemaakt van doperwten is meer dan smakelijk en súúúper healthy. Waarom? Lees hieronder snel verder:

Waarom zijn Doperwten zo gezond?

Doperwten zijn officieel peulvruchten, maar qua gezondheidseffecten lijken ze meer op groente. Ze bevatten namelijk in tegenstelling tot andere peulvruchten vitamine C en worden als groente gebruikt. Doperwtjes zijn beschikbaar in de lente en zomer, van mei tot juli. Gedroogde spliterwten zijn het hele jaar door beschikbaar. Een alternatief zijn diepvrieserwtjes.

Waarom Doperwten combineren met Munt?

De combinatie met munt is allang geen vreemde meer, deze twee gaan zo perfect samen. Het enigszins zoete van de doperwt samen met het frisse van de munt, dat is gewoon garantie voor een geslaagd vegetarisch bbq product. Je kunt munt zowel gedroogd als vers gebruiken. Het kruid past tevens goed in salades, soepen en sauzen. Ook bij courgettes, erwten, tomaten en lamsvlees smaak munt lekker. Onze veggie-spies uit het Vegan Barbecue Menu  is speciaal voor jou gekruid met heerlijke muntkruiden uit onze eigen moestuin. Grill en proef je mee?

.