Het doek gaat open voor 'teamplayer' Stork

Het doek gaat open voor 'teamplayer' Stork

Het doek gaat open voor 'teamplayer' Stork

Gezinsman én Rocker

Ik ben een tevreden man van 52 jaar oud en woonzaam in Kronenberg, gemeente Sevenum. 'Is daar ook niet A-Z Barbecue gehuisvest?', hoor ik je denken. Dat klopt. Ik kan lopend naar mijn werk als ik wil. Samen met mijn vrouw Sonja en kinderen Loes en Bart vormen we al 27 jaar een goed vierspan. We ondernemen we veel leuke dingen samen. Op vakantie gaan naar Oostenrijk bijvoorbeeld. Zo mooi, die natuur daar. Het heerlijke Oostenrijkse eten doet me nog steeds op een positieve manier verrassen. Ik ben, net als veel van mijn collega’s, ook gek van de Formule 1 en voetbal. Als administratieve rechterhand van SV Kronenberg, de plaatselijke voetbalclub, sta ik mijn mannetje. Bij thuiswedstrijden ben ik altijd aanwezig als toeschouwer. Vooral de 3e helft, lekker 'bieren' vergezeld door een lekker rocknummer, zal ik niet snel overslaan haha. Mijn favoriete tv-programma is Voetbal Inside, verrassend he! Een bioscoopje pikken doe ik ook graag op zijn tijd. De nieuwste 'James Bond' staat nog op de planning. Zin in!

Werkzaamheden

Ik heb ruim twee decennia lang in de detailhandel gewerkt als manager food/non-food. Ik werk nu zo’n 4,5 jaar bij A-Z waar ik verantwoordelijk ben voor de cleaning van o.a. de porseleinen borden, het bijbehorende bestek en de barbecues. In het hoogseizoen help ik ook geregeld mee met het lossen van de ophaalbussen. Onze tunnelwasser mag geen minuut stil staan. Daarnaast verzorg ik de uitgifte van de bedrijfskleding inclusief kluissleutels. Binnenkort ga ik ook aan de slag als hoofd bedrijfshulpverlening. Genoeg te doen dus.

Teamplayer

Ik werk in de zomer veelal met vakantiekrachten zoals studenten. Het personeelsverloop is groot. Het vergt nogal wat creativiteit om met de ingeplande mensen het geplande werk van die dag gedaan te krijgen. Dit lukt wonder boven wonder altijd zeer goed. De vaste en ervaren medewerkers denken altijd in oplossingen. Zij helpen elkaar geregeld uit indien nodig. Door mijn jarenlange werkervaring, rustige aard en mensenkennis weet ik de oproepkrachten goed te coachen. Zelf barbecue ik het hele jaar door. Zowel met Kerst als ook met Oud en Nieuw staat er bij ons thuis altijd Gourmet of een Binnen Barbecue op het menu.

Toekomst

Iedereen heeft tegenwoordig een ‘bucketlist’. Behalve ik. Zoals mijn leven er nu uitziet is prima. Mijn gezin is gezond. We hebben veel plezier samen. Een tevreden mens is een gelukkig mens toch?! Wat ik over 5 jaar doe? Wie dan leeft, wie dan zorgt. Ik hoop dat A-Z tot aan mijn pensioen mijn werkgever blijft. Dit creatieve cateringbedrijf doet me iedere dag weer beseffen hoe mooi het is om in de horeca te werken. Wellicht in de toekomst een klein dotje met donzige haartjes verwelkomen in Huize Vermeulen? "Zou leuk zijn", lach ik, "Als het zover is hang ik de vlag uit. "Je komt er dan vanzelf wel achter wat het geworden is, een kleinkind of een puppiedog haha!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service