Barbecueën

Wil je binnenkort gaan barbecueën? Samen barbecueën met vrienden, familie of buurtgenoten is een ideale gelegenheid om eten en gezelligheid te combineren. Er is niets fijner dan een barbecue service die alles voor je regelt waardoor je zelf tijd kunt besparen.

 

Wil je binnenkort gaan barbecueën? Samen barbecueën met vrienden, familie of buurtgenoten is een ideale gelegenheid om eten en gezelligheid te combineren. Er is niets fijner dan een barbecue service die alles voor je regelt waardoor je zelf tijd kunt besparen.

Wanneer barbecueën

Iedereen wilt natuurlijk barbecueën met mooi weer. Op 20 maart begint officieel de lente en dan langzaam ook het seizoen om weer heerlijk te barbecueën. Een barbecue is uitermate geschikt met mooi, droog en zonnig weer. Houd de weersomstandigheden dus goed in de gaten wanneer je wilt gaan barbecueën en geef uiterlijk een dag voor levering voor 12.00 uur jouw bestelling bij ons door.

Een leuk idee voor de winterdagen: de winter barbecue. Een heerlijke stevige soep vooraf gevolgd door een perfecte combinatie van vlees, salades, brood en sauzen. Steek daarbij de bijgeleverde Zweedse fakkel aan en maak de winter barbecue compleet! Een leuk en gezellig alternatief tijdens de winterse kou.

Barbecueën met iedereen

Barbecueën bij A-Z Barbecue kan met iedereen. Wij hebben voor iedereen een geschikt barbecue menu. Uiteraard kun je kiezen uit verschillende vlees- en vis menu’s, maar we bieden ook vegetarische menu’s en halal menu’s aan. Je kunt bij A-Z Barbecue dus met iedereen barbecueën. Kies daarnaast ook eens uit onze Royal salades en sauzen!

Waar moet je op letten met barbecueën

  • Zwart vlees: het is niet verstandig om zwart vlees te eten tijdens het barbecueën. Dit kan namelijk schadelijke stoffen bevatten. Keer het vlees regelmatig om en houdt het goed in de gaten.

  • Rauw vlees: Voorkom het eten van rauw vlees, je kunt hiervan een voedselinfectie krijgen. Zorg ervoor dat de producten niet te lang van te voren uit de koelkast staan, gaar kip en grote stukken vlees eerst voor en maak tijdens het barbecuen het vlees goed gaar.

  • Kruisbesmetting: Zorg ervoor dat rauw vlees niet in aanraking komt met bereid vlees om kruisbesmetting te voorkomen. Dit kun je voorkomen door verschillende borden, messen, vorken en tangen te gebruiken voor rauwe en gare producten.

Onbezorgd barbecueën met A-Z Barbecue Service

Wanneer je onbezorgd wilt barbecueën en zelf zo min mogelijk wilt regelen, bestel dan een barbecue van A-Z. Naast onze barbecue menu's leveren wij ook:

  • Een gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles;
  • Sauzen en Salades;
  • Stokbrood (wit of meergranen naar keuze) met kruidencrème;
  • Porseleinen borden, RVS bestek, tangen en opscheplepels;
  • Servetten.

Wij bezorgen de barbecue gratis bij jullie thuis, of je nu in Nederland (excl. de Waddeneilanden), België of in de grensstreek van Duitsland woont. Geen onnodige bezorgkosten meer. Daarnaast nemen wij de afwas weer mee terug. Een barbecue voor iedereen, lekker makkelijk!

 

Bestel ook dan je barbecue bij A-Z Barbecue Service!

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl

Al onze barbecue menu's inclusief

Duurzaamheid

Onze barbecue menu's zijn met zorg voor het milieu samengesteld

Benodigdheden

Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles

porseleinen borden

RVS bestek, tangen & opscheplepels

Servetten

Service

Vóór 13 uur besteld, morgen in huis

A-Z regelt alles, zelfs de afwas!

Altijd vers en koel geleverd

Gratis bezorgd in Nederland & België (excl. Waddeneilanden)