Barbecue ALS de wereld uit

Wat ALS niets meer vanzelfsprekend is & JIJ het verschil kunt maken!

Heel Nederland komt in actie tijdens het weekend van Burendagvoor de slopende spierziekte ALS.

Samen met de Stichting ALS Limburg hebben wij een ludieke actie bedacht. Door het ALS Barbecue Menu voor 24, 25 of 26 september te bestellen doneer jij 2 euro per menu aan de Stichting ALS! Gasten met speciale dieetwensen? In combinatie met het ALS Barbecue Menu doneren we ook 2 euro per menu wanneer je het Vegetarisch Barbecue Menu en/of Mediterraans Barbecue Menu(Halal) er extra bij bestelt.

Met 1 druk op de knop organiseer je niet alleen jouw BBQ Party, maar zorg je ook dat er een versnelling komt in het onderzoek naar ALS.

Bij de vreselijke ziekte ALS vallen je spieren één voor één uit. Na de eerste symptomen leven patiënten gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Voor de dodelijke zenuw/spierziekte is dringend een oplossing nodig. We hebben geen tijd te verliezen.

Er er is dus maar één manier om ALS de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling!

Daarom deze actie!

Aarzel niet & steun ons! Hoe bijzonder zou het zijn als Nederland massaal aan de barbecue zit tijdens het weekend van Burendag en daarmee Stichting ALS steunt? Ben creatief! De weergoden zitten niet altijd mee maar onder een overkapping of in een tent kan de barbecue altijd doorgaan.

Volg de facebook pagina van Stichting ALS Limburg en blijf op de hoogte van onze actie. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als je ook nog een eigen actie organiseert gedurende dit weekend. Dit kan van alles zijn! Denk aan het inleveren van plastic flessen of een sponsorloop.

Maak gebruik van de hashtag #ALSbarbecue en deel jouw foto's op social media! De 3 origineelste foto’s worden beloond met een Gourmetbon voor 10 personen.

Dankjulliewel!

Dit is een initiatief van Stichting ALS Limburg in samenwerking met Stichting ALS Nederland.

 

ALS Barbecue Menu
ALS Barbecue Menu
Vanaf€ 15,50
Vegetarisch Barbecue Menu
Vegetarisch Barbecue Menu
€ 15,75
Mediterraans Barbecue Menu
Mediterraans Barbecue Menu
Vanaf€ 15,25

Al onze barbecue menu's inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service