Barbecue arrangement

Lekker met vrienden en bekenden op je eigen gekozen locatie genieten van een heerlijke barbecue catering? Kies dan voor een barbecue arrangement van AZ Barbecue Service. Sluit je dag af met een barbecue zonder zorgen. Wij komen het barbecue arrangement namelijk gratis bezorgen op iedere locatie in Nederland (excl. de Waddeneilanden), heel België en de Duitse grensstreek. En het allermooiste is dat wij de volgende dag alle afwas ook weer voor je mee terug nemen. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van het barbecue arrangement en zorgen dat er niets aanbrandt op de barbecue.

 

Spullen bij een barbecue arrangement

Een barbecue huren met arrangement doe je al vanaf €12,45 p.p. en is van alle gemakken voorzien. Je kunt een barbecue arrangement zelf samenstellen met vlees, vis, vegetarisch, halal of een kinder barbecue menu. Naast het bestelde barbecue menu krijg je van ons ook stokbrood (wit of meergranen naar keuze) met kruidencrème, een gasbbq (tafelmodel) inclusief gasfles, A-Z Sauzen en Salades, porseleinen borden, RVS bestek, tangen, opscheplepels en servetten. Dus voor een compleet en onbezorgd barbecue arrangement bestel je bij A-Z Barbecue Service.

Een barbecue arrangement van A-Z Barbecue Service

Wanneer je kiest voor een barbecue arrangement van A-Z Barbecue dan kies je voor kwaliteit en uitstekende service. Met een ruim assortiment aan barbecue menu’s zit er altijd wel een geschikt menu voor je tussen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om naast de standaard salades en sauzen, te genieten van onze Royal salades en sauzen. Op deze manier kun je lekker variëren tijdens de gezellige barbecue. Profiteer van onze service en vermijd die altijd vervelende afwas. Wij doen dit voor je. Lekker makkelijk!