Barbecue Hoofddorp

Woon je in Hoofddorp, maar heb je nog nooit van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service gehoord? Dan is het de hoogste tijd voor een eerste kennismaking! Ons bedrijf is gevestigd in Limburg. Wij verzorgen al meer dan 30 jaar barbecueparty’s op locatie in Hoofddorp, zowel zakelijk als privé kun je bij ons terecht. Wij bieden diverse menu’s aan, van vlees en vis, tot vegetarisch en halal. Heb je een barbecue voor 5 personen of voor 500 personen? Dit maakt geen verschil, groot of klein, iedereen kan bij ons terecht.

 

Zijn de bezorgkosten dan niet erg hoog als jullie helemaal vanuit Limburg moeten komen? Nee hoor, bezorgen is bij ons gratis door héél Nederland (excl. de Waddeneilanden), héél  België en de Duitse grensstreek. Vele klanten zijn jou al voor gegaan en hebben al kunnen genieten van onze perfecte barbecue service. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website bij onze barbecue menu's en kijk of er voor jou ook iets lekkers tussen zit!

 

Barbecue locaties en service van A tot Z

Wij verzorgen jouw barbecuefeest van A tot Z dus van het begin tot het eind, zelfs de afwas wordt voor je gedaan. Twijfel je of jouw locatie wel geschikt is voor een barbecue of heb je een vraag van andere aard, neem dan contact op met onze klantenservice, daar helpen ze jou graag verder.

Woon je niet in Hoofddorp? Hieronder een greep uit onze andere locaties:

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl

Al onze barbecue menu's inclusief

Duurzaamheid

Onze barbecue menu's zijn met zorg voor het milieu samengesteld

Benodigdheden

Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles

porseleinen borden

RVS bestek, tangen & opscheplepels

Servetten

Service

Vóór 13 uur besteld, morgen in huis

A-Z regelt alles, zelfs de afwas!

Altijd vers en koel geleverd

Gratis bezorgd in Nederland & België (excl. Waddeneilanden)