Barbecue vlees recepten

Barbecue is onlosmakelijk verbonden met vlees bereiden. De keuze voor vlees op de barbecue is enorm. Dit is ook terug te zien in de menu's die wij aanbieden. Speciaal voor jou hebben wij onze lekkerste barbecue vlees recepten vlees op een rij gezet. 

 

Ben je op zoek naar heerlijke recepten voor de BBQ zoals vegetarische barbecue gerechten? A-Z Barbecue & Gourmet Party Service zorgt voor een onvergetelijke BBQ met een rijkdom aan smaak. Zo heeft A-Z enkele recepten voor de BBQ voor jou op een rijtje gezet, om op verschillende manieren, hét perfecte stukje vlees voor de BBQ te bereiden. Verras anderen eens met diverse smaakcombinaties.

 

- Maak het vlees extra mals door het te marineren. Zo blijft de vleessmaak behouden en blijft het vlees heerlijk sappig.

- Smeer het vlees eens in met onze bijgeleverde sauzen. We horen zelf bijvoorbeeld veel positieve verhalen over de honing-mosterdsaus. De smaak van de saus trekt dan heerlijk in het vlees als je ze hiermee insmeert.

- Vlees owikkeld met een plakje spek is een sublieme combinatie die eenvoudig zelf te bereiden is.

- De broodjes hamburger zijn vooral bij kinderen enorm populair. Leg de broodjes van te voren even op de barbecue waardoor ze iets knapperiger worden. Zo genieten de kids van een heerlijk broodje hamburger.

Eigen recepten voor BBQ

Heb je eigen recepten voor de BBQ of goede BBQ tips die iedereen eens moet proberen? Stuur ze ons eens door en wie weet plaatsen wij deze tips op onze website! Samen staan we sterk. Dat smaakt naar meer!

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl

Al onze barbecue menu's inclusief

Duurzaamheid

Onze barbecue menu's zijn met zorg voor het milieu samengesteld

Benodigdheden

Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles

porseleinen borden

RVS bestek, tangen & opscheplepels

Servetten

Service

Vóór 13 uur besteld, morgen in huis

A-Z regelt alles, zelfs de afwas!

Altijd vers en koel geleverd

Gratis bezorgd in Nederland & België (excl. Waddeneilanden)