Overheerlijke gevulde champignons met kaas en pesto voor op de BBQ!

Gevulde Champignons met Pesto en Kaas I BBQ Recept I A-Z Barbecue Service

Ingrediënten

•    250 gram grote champignons
•    150 gram geraspte jonge kaas
•    5 eetlepels groene pesto
•    Peper

Bereiding

Borstel de champignons schoon en breek de stelen af. Meng de geraspte jonge kaas met de pesto en vul hiermee de champignons. Vouw de champignons apart in een stuk aluminiumfolie en leg deze ongeveer een half uurtje op de BBQ. Strooi hierna wat grof gemalen peper over de gevulde champignons.

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl

Al onze barbecue menu's inclusief

Duurzaamheid

Onze barbecue menu's zijn met zorg voor het milieu samengesteld

Benodigdheden

Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles

porseleinen borden

RVS bestek, tangen & opscheplepels

Servetten

Service

Vóór 13 uur besteld, morgen in huis

A-Z regelt alles, zelfs de afwas!

Altijd vers en koel geleverd

Gratis bezorgd in Nederland & België (excl. Waddeneilanden)