Overheerlijke gevulde champignons met kaas en pesto voor op de BBQ!

Gevulde Champignons met Pesto en Kaas I BBQ Recept I A-Z Barbecue Service

Ingrediënten

•    250 gram grote champignons
•    150 gram geraspte jonge kaas
•    5 eetlepels groene pesto
•    Peper

Bereiding

Borstel de champignons schoon en breek de stelen af. Meng de geraspte jonge kaas met de pesto en vul hiermee de champignons. Vouw de champignons apart in een stuk aluminiumfolie en leg deze ongeveer een half uurtje op de BBQ. Strooi hierna wat grof gemalen peper over de gevulde champignons.

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service