Barbecue spiezen

Naast onze A-Z barbecue spiezen kun je natuurlijk ook zelf aan de slag gaan om overheerlijke barbecue spiezen te maken. Laat eens zien hoe creatief je bent. Maak eens barbecue spiezen met vlees, vis, groeten en fruit. Zijn ze een succes geworden? Deel je recepten op onze Facebook pagina zodat iedereen kan genieten van jouw overheerlijke barbecue spiezen. Hieronder enkele tips voor onze spiezen barbecue recepten.

 

Barbecue spiezen recepten

  1. Maak eens een vleesfakkel met de door ons bijgeleverde speklappen uit het Mixed Grill Barbecue Menu. Snijd de speklappen in stukken en rijg deze aan spiezen.
  2. Creëer je eigen gemaakte shashlick. Snijd stukjes kip of ander vlees in stukken en rijg deze samen met enkele groenten zoals paprika en uien aan spiezen.
  3. Rijg verschillende groenten aan een spies en grill deze op de barbecue. Combineer eens met paprika, ui, champignons, broccoli of andere groenten. Wees creatief!
  4. Gegrild fruit. Maak eens een spies van verschillende soorten fruit: ananas, banaan, appel of meloen. Experimenteer eens met een tal van mogelijkheden. Tip: Laat de spiezen voor gebruik ongeveer 1 tot 2 uur weken in koud water om te voorkomen dat deze op de barbecue aanbranden. Succes!