Voordelen:

Uitgebreide Keuzemogelijkheden Alles snel en gemakkelijk geregeld
Sterk in Maatwerk Gratis bezorgd op locatie

Drankpakketten van AZ Dranken en Verhuur

Bij een feestje hoort natuurlijk ook drank. Met de drankpakketten van AZ Dranken & Verhuur haal je alles in huis wat je nodig hebt om een zorgeloos feestje te kunnen geven. Vanuit jarenlange ervaring op het gebied van dranken en verhuur weet je zeker dat je genoeg drank in huis haalt. Heb je nog drank over? Dan kun je dat gewoon weer inleveren. Zo geniet je zorgeloos van je feestje!

De drankpakketten kun je bestellen vanaf 40 personen en er wordt voldoende drank geleverd voor ongeveer 6 uur feesten. De drank wordt in een verrijdbare koelkast geleverd zodat alles gekoeld aangeleverd wordt. Het bier wordt in fusten inclusief verrijdbare bar en spoelbak geleverd. Er zijn 3 verschillende drankpakketten à € 12,95 p.p.. Naast het Basic pakket zijn er ook het Bier+ en het Wijn+ pakket.

Ook niet onbelangrijk is dat je je drankpakket erg snel in huis hebt. Wanneer je op werkdagen vóór 12 uur bestelt, dan wordt alles de dag erna bij je afgeleverd.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan waarin je aangeeft ook drank te willen afnemen. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op om je te adviseren. Binnen 2 werkdagen ontvang je dan een offerte op maat. Het drankpakket is via A-Z alleen te verkrijgen in combinatie met barbecue- of gourmetpakketten.

Wil je meer weten over de inhoud en prijzen van het drankpakket? 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl

Al onze barbecue menu's inclusief

Duurzaamheid

Onze barbecue menu's zijn met zorg voor het milieu samengesteld

Benodigdheden

Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles

porseleinen borden

RVS bestek, tangen & opscheplepels

Servetten

Service

Vóór 13 uur besteld, morgen in huis

A-Z regelt alles, zelfs de afwas!

Altijd vers en koel geleverd

Gratis bezorgd in Nederland & België (excl. Waddeneilanden)