Trendy Budget Barbecue organiseren

Trendy Budget Barbecue organiseren

Trendy Budget Barbecue organiseren

Budget Barbecue Party organiseren

Jelle: "Wat leg jij op de barbecue de komende tropische dagen?" Hieronder enkele trends waarmee je lekker 'hip' kunt gaan genieten van een tropische barbecue zonder veel uren door te brengen in de keuken of met het zweet op je voorhoofd door overvolle, te warme supermarkten te struinen.

Meer aandacht voor gezond eten

Het is nog niet eens zo lang geleden dat we, waaronder ook ik, eigenlijk allemaal de gedachte hadden: 'Hoe vetter, hoe beter', als het om barbecuemaaltijden gaat. 'Als het vet eraf druipt, dan is het goed!' Deze gedachte hebben we in de afgelopen jaren meer en meer losgelaten. Af en toe spareribs op de barbecue…helemaal prima. Maar wissel eens af met groenten op de barbecue. Zeker in 2023 is er steeds meer aandacht voor het bereiden van gezonde producten op de BBQ gekomen, wat ik natuurlijk als kersverse vader volledig omarm. Mijn dochter verdient gezonde voeding.

Aantrekkelijk voor de portemonnee; het Budget Barbecue Menu

We kunnen er niet omheen. De inflatie! We hebben er allemaal last van. Ook ik en mijn gezin. Ondanks dat het wel aan de beterende hand is, voelen we het nog altijd in de portemonnee. Dit leidt tot de BBQ trend voor 2023 van ‘zo voordelig mogelijk’. Het zal je verbazen hoe makkelijk het is om goedkoper te barbecueën! Thuis kies ik vaker voor ossenhaas en varkenslende in plaats van voor rundvlees, om maar een voorbeeld te noemen. Ook makreel, sardines en kingfish zijn lekkere opties, rijk van smaak en helemaal niet zo duur als witvlezige vis. Voor jou als consument hebben wij als bedrijf zelfs een Budget Barbecue Menu ontwikkelt. Goedkoper barbecueën dan dít wordt het deze nazomer echt niet meer!

Lekker buitenlands barbecueën

In de Nederlandse keukens zien we het al jaren gebeuren. We maken steeds vaker gerechten uit het buitenland en we staan open voor steeds meer internationale keukens. Deze trend wordt in 2023 ook doorgevoerd naar de BBQ. Thuis kies  ik wel eens voor de West-Afrikaanse BBQ met pittige spiesjes van geit, lamsvlees of rundvlees. Of voor de Balinese saté, voor Peruaanse runderhart kebab of ik kies voor de smakelijke spiesjes waar de Israëlische barbecue bekend om staat. Een belangrijke BBQ trend voor 2023 is: Lekker internationaal experimenteren. Nou... dat doe ik maar wat graag in mijn vrije tijd!  Met wat vrienden of samen met wat A-Z collega’s experimenteren op de barbecue om zo iedere jaar weer met internationale barbecuemenu’s op de markt te komen.

Het gebruik van multifunctionele grills

De grill is allang niet meer zo standaard als deze ooit geweest is. Je kunt er alle kanten mee op en een echte trend is dan ook het gebruik van de grill op een multifunctionele wijze. Ben jij toe aan een nieuwe aanschaf? Dan is het goed om te weten dat er al modellen zijn waarmee je maar liefst 5 soorten grillervaringen kunt realiseren. Deze modellen worden geleverd met een rotisserie, een rookbox, een bakplaat en natuurlijk een houtskoolbak. Daarnaast zijn er ook grillen die een combinatie maken tussen houtgrillen en houtskoolgrillen. Wij als bedrijf werken met gasbarbecues omdat we meestal leveren aan grote(re) groepen en dit dan het snelst en handigst én veiligst werkt.

Meer zelfgemaakte marinades

Het is natuurlijk heel makkelijk om je marinades, 'rubs' en kruiden kant en klaar te kopen. Toch wordt de consument, waaronder jij misschien ook wel, steeds meer doe-het-zelver als het om de barbecue gaat. Dit zien we ook terug aan de trends. In 2023 is de consument steeds meer  gaan experimenteren met het maken van eigen marinades, rubs en kruidenmixjes in een poging de ideale smaak te bereiken.  Voor een klein groepje is dit ook een makkie. Voor een grote(re) groep kost het heel veel tijd. Daarom zijn we bij A-Z het hele jaar door druk in de weer met smaakontwikkeling in de vorm van het creeëren van nieuwe rubs en marinades (voor grote groepen)

A-Z is lief voor jouw portemonnee

Ook als bedrijf hebben wij natuurlijk ingespeeld op bovenstaande trends.  Wij ontzorgen en jij experimenteert er op los. Moet jij op de kleintjes letten? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Met ons Budget Barbecue Menu kom je goed beslagen ten ijs voor weinig en kun jij meteen aan de gang met grillen. Dat is toch wat we allemaal met mooi weer willen? GRILLEN! Regel in enkele muisklikken een all-in budget barbecue party die zowel gezond, gevarieerd, trendy als lief is voor je portemonnee ! Zien we jou deze nazomer nog?