Jumbo Cajungarnalen op de barbecue bereiden
Jumbo Cajungarnalen op de barbecue bereiden
Geplaatst op
27 apr. 2024
Categorie:
Recepten
Garnalen bereiden op de barbecue
Ben je een echte visliefhebber en dol op garnalen? Onderstaand 'lekker makkelijk' vis recept heb je in een mum van tijd klaar en is daarbij heerlijk van smaak, gezond én goed voor de lijn. Wat wil een mens nog meer?!
Cajungarnalen van de Barbecue
Ingrediënten
- 500 g grote garnalen, gepeld en schoongemaakt
- 2 eetlepels cajunkruiden
- 2 eetlepels olijfolie
- Sap van 1 citroen
- Zout naar smaak
- Verse fijngehakte peterselie voor garnering (optioneel)
Aan de slag
- Meng de garnalen in een kom met de cajunkruiden, olijfolie, citroensap en zout. Zorg ervoor dat de garnalen goed bedekt zijn met de kruidenmix
- Zet de barbecue aan op middelhoog vuur
- Voeg de gemarineerde garnalen toe aan de pan
- Bak ze gedurende 2-3 minuten aan elke kant, of tot ze roze en volledig gaar zijn
- Haal de garnalen van het vuur
- Garneer met verse peterselie, indien gewenst
- Smullen maar!
Chef-kok Robert: "Twee linkerhanden in de keuken? Met ons Vis Barbecue Menu kun je zonder gedoe meteen aanschuiven bij de barbecue!
Search Form
Recent Posts
October 2024
(6)
September 2024
(7)
August 2024
(6)
July 2024
(20)
June 2024
(31)
May 2024
(21)
April 2024
(28)
March 2024
(8)
February 2024
(6)
January 2024
(12)
December 2023
(10)
November 2023
(5)
October 2023
(5)
September 2023
(13)
August 2023
(11)
July 2023
(8)
June 2023
(7)
May 2023
(1)
April 2023
(6)
March 2023
(1)
February 2023
(2)
January 2023
(4)
December 2022
(2)
November 2022
(2)
October 2022
(3)
September 2022
(6)
August 2022
(10)
July 2022
(13)
June 2022
(14)
May 2022
(5)
April 2022
(6)
March 2022
(5)
February 2022
(3)
January 2022
(16)
December 2021
(7)
November 2021
(4)
October 2021
(6)
September 2021
(10)
August 2021
(9)
July 2021
(6)
June 2021
(2)
Tags