Chef-kok Robert: "Nieuwe barbecuegerechten bedenken maakt me blij."
Hoe maak je een lekker vegetarisch gerecht op de barbecue?
Een hele maaltijd klaar maken met alleen maar producten uit onze barbecue menu’s? Het kan! Een uitdaging die ik niet eens meer zie als een uitdaging maar als ‘gewoon ouderwets een dagje hobbyen’. Echter is deze Barbecue Perzik Compôte met Grillkaas wel een creatie van de bovenste plank, al zeg ik hetzelf:
Benodigdheden
Perziken (uit ons Standaard Sauzen en Salades pakket)
Smokey Barbecue saus (uit ons Standaard of Royal Sauzen en Salades pakket)
Moster-Honing saus (uit ons Standaard of Bewust Sauzen en Salades pakket)
Berloumi Honey Mustard Grillkaas
Tortellini salade (uit ons Standaard Sauzen en Salades pakket)
Amsterdamse Ui-salade(uit ons Standaard of Bewust Sauzen en Salades pakket)
Olie
Ui
Pannetje
Aan de slag
Prak in het pannetje 2 lepels perziken fijn.
Voeg hier 2 lepels vocht van de Tortellini salade en uien aan toe en fruit het geheel zachtjes aan.
Voeg vervolgens 2 lepels Barbecue saus, 2 lepels Honing-Mosterd saus en 2 lepels vocht van de Amsterdamse Ui-salade toe.
Laat het geheel tot de gewenste dikte inkoken.
In de tussentijd kun je op de barbecue de Berloumi Grillkaas aan beide zijden bruin bakken.
Serveer de Grillkaas op de perziken compote en voeg een saus toe naar keuze.
"Ik ben momenteel werkzaam als Manager Support, Kwaliteit & Innovatie bij A-Z Barbecue Service. Mijn passie ligt voornamelijk bij de product-ontwikkeling. Of het nu recepten, nieuwe producten of menu's zijn: Laat mij maar lekker experimenteren en fantaseren. Ik plaats geregeld barbecuetips en 'lekker makkelijk recepten' op deze blogpagina. Dus ...