Wat eet jij op de camping?

Wat eet jij op de camping?

Wat eet jij op de camping?

Wat vieren we met Hemelvaart en Pinksteren?

Eerst even terug in de schoolbanken. Wat vieren we eigenlijk met Hemelvaart en Pinksteren? Op Hemelvaartsdag wordt binnen het christendom herdacht dat Jezus Christus is opgevaren naar God, zijn Vader in de hemel, negenendertig dagen na zijn opstanding uit de dood. De viering is onderdeel van de paascyclus en daarin telt Hemelvaartsdag als de veertigste paasdag. In de christelijke kerk herdenken mensen met Pinksteren dat de Heilige Geest neerdaalde over de apostelen. De apostelen waren de vrienden en leerlingen van Jezus. Na diens Hemelvaart waren ze alleen achtergebleven en wisten ze niet wat ze moesten doen.

Wat ga je doen met Hemelvaart en Pinksteren?

Tegenwoordig worden deze dagen niet meer gevierd. We hebben wel allemaal vrij dus dat is een perfecte reden om je vrijheid te vieren. Even geen werk en doen wat JIJ wil. Lekker naar het bos of lekker winkelen. Maar ook lekker naar de camping gaan is met deze dagen, waarop de temperaturen al lekker oplopen, een veel gedane activiteit. Een dag in de buitenlucht maakt hongerig maar wat eten mensen op de camping? Vroeger had je op lang niet iedere camping een restaurant of frietkot en bakte je pannenkoeken, macaroni of warmde een tomatensoepje uit blik op en at daarbij een stokbrood. Nu zijn we toch wel wat gevarieerder eten gewend op de camping zoals bijvoorbeeld een campingbarbecue. Jij bent de hele dag in de weer met je kinderen/vrienden met buitenactiviteitenen én daarbij moet je ook nog voor het avondeten zorgen. Druk, druk, druk. Zelfs op vakantie! Om toch wat meer te ontspannen tijdens je vrije dagen op de camping, weet je wat je te doen staat. Een goede voorbereiding is het halve werk. Pak je telefoon en bestel een Hemelvaart Barbecue Menu Pinkster Barbecue Menu. Doe dit wel daags van te voren voor 12.oo uur anders moet je de volgende dag, na die leuke maar óóóh zo vermoeiende buitenactiviteit, ‘s avonds nog achter die kookpotten kruipen.

Ga jij in het pinksterweekend ook barbecueën?                                  

De opwarmer voor de zomervakantie, dat is het lange Pinksterweekend. De benen gaan bloot, de teenslippertjes komen uit de kast en de vakantiekriebels gieren door je lichaam. Nog een paar weken en dan….grote vakantie. Maar nu eerst volop genieten van de komende vrije dagen. Voor je het weet zit je weer achter je laptop voor je zoveelste teamvergadering of te ploeteren in de bouw. Heb je uiteindelijk de smaak te pakken van het kamperen dan kun je natuurlijk ook altijd in je tuin nog een tentje opzetten op die dagen dat je niet vrij bent. Maar vergeet dan niet: Bij CAMPINGLIFE hoort Barbecue. Je weet waar je voor dat laatste terecht kunt toch!? Tot snel;)