Paas dinergemak onder eigen dak

Paas dinergemak onder eigen dak

Paas dinergemak onder eigen dak

Ondernemer Jelle: "Asperges horen bij een Paasdiner."

Ben je totaal geen keukenprins(es)?

"Houd je helemáál niet van koken en boodschappen doen? Heb je met Pasen juist zin om te genieten van je vrije dagen en niet om hele dagen in de keuken te staan ploeteren? Met het Limburgse Asperges Seizoensbox Menu zet iedereen, dus ook jíj, met gemak een sterrendiner op tafel voor gezin, familie of vrienden. Kies deze Pasen voor paasgemak onder eigen dak. Als je jouw kostbare vrije tijd liever besteed aan wijntjes drinken en lekker kletsen met je vrienden/familie dan in de keuken in de weer zijn met potten en pannen, dan ben je bij A-Z aan het goede adres", aldus ondernemer Jelle

Limburgse Asperges Seizoensbox Menu

"Als voorgerecht krijg je een verse aspergesoep met stukjes asperges gegarneerd met peterselie. Het voorgerecht wordt opgevolgd door heerlijke asperges van Martens met een hollandaise saus, vergezeld door heerlijke ham, krieltjes van Jongen-Budé en een eitje, dit alles gegarneerd met peterselie. Om deze heerlijke maaltijd af te sluiten krijg je als nagerecht een aardbei-pistache lingot. Voor dit gerecht is een bijpassende witte wijn gekozen: de Weissburgunder 2021 van Weingut Oswal. Wij leveren een duidelijke bereidingskaart mee zodat een kind de was kan doen. Mocht je toch nog ergens over twijfelen, bekijk dan de kookvideo welke begeleid wordt door Jeroen van Gansewinkel, chefkok bij restaurant Damianz. Als kers op de taart kun je genieten van een Aardbei Pistache Lingot.  Een toetje om je vingers bij af te likken, zóóó lekkerrr!"

Paasdiner bestellen voor thuis

‘Ik ga het liefst naar een restaurant met Pasen, ik heb namelijk geen zin in al die afwas.’

“Dit hoor ik veel mensen om me heen zeggen als ik ze naar hun paasplannen vraag”, aldus ondernemer Jelle. “Geheel ten onrechte. Wij leveren een compleet Paasdiner aan huis met food, porselein, bestek en drank. De vuile vaat nemen we mee retour dus ook daar heb je geen omkijken naar. Even alle voordelen op een rijtje van een A-Z thuisdiner:

*geen afwas

*geen boodschappen doen

*geen te dure drankjes

*niet maanden van tevoren een tafel reserveren

*geen gesleep met de kinderen of huisdieren

*geen knellende chique kleding (joggingpak volstaat thuis) 

Als je nu nog niet overtuigd bent om met Pasen gewoon thuis te dineren, dan weet ik het ook niet meer. Makkelijker kunnen wij van A-Z het voor jou niet maken. Kies jij met Pasen ook voor culinaire gemak onder eigen dak? "Zo ja...tot snel!"