Het lekkerste paasdiner wordt gewoon thuis bezorgd!

Het lekkerste paasdiner wordt gewoon thuis bezorgd!

Het lekkerste paasdiner wordt gewoon thuis bezorgd!

 Jack en Jelle dineren met Pasen gewoon thuis

Thuis uiteten met Pasen

Thuis uiteten is lekker makkelijk. Met Pasen biedt ons bedrijf naast de klassieke gourmet en de altijd gezellige barbecue nu ook een Paas dinerbox aan voor een betaalbare prijs. Luxe dineren in je eigen vertrouwde eetkamer behoort tot een van de vele culinaire services, die wij momenteel aanbieden.

Paas Dinerbox

Eigenaar Jack: β€œNa jarenlang brainstormen en vele keukenexperimenten verder, zijn de A-Z chef-koks in 2023 met het seizoensboxen concept ten tonele gekomen. En met succes! In mijn directe omgeving hoor ik veel klanten zich tevreden uitlaten over de uitmuntende kwaliteit van de door ons geleverde Paasbox en de voortreffelijke smakencombinatie van de geleverde gerechten. Ook de bijgaande wijn is van exclusieve kwaliteit en smaak  en wordt met veel enthousiasme ontvangen door onze klanten.”

Waarom zou je thuis dineren met Pasen?

Ondernemer Jelle: β€œWaarom niet! Thuis genieten is altijd fijn(er). De kinderen vermaken zich thuis opperbest met hun eigen spullen binnen handbereik en ook jij als ouder, kunt thuis helemaal jezelf zijn. Je kunt het zo laat maken als je wilt en niemand hoeft de BOB te zijn. Thuis ben je immers al. Dit zorgt voor een ontspannen familiesfeer. In combinatie met het Limburgs Asperges Seizoensbox Menu ben je zeker van een TOP paasweekend. Geen overvolle restaurants met Pasen maar lekker relaxen, met culinaire gemak onder eigen dak. Jouw vrije tijd verdient kwaliteit en dat krijg je bij A-Z Barbecue Service. We zien ons snel!”