Heel Holland Bakt 2024 start binnenkort

Heel Holland Bakt 2024 start binnenkort

Heel Holland Bakt 2024 start binnenkort

Vic(toria) zit klaar voor: Heel Holland bakt

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt

Zondag 28 januari start het 11de seizoen van 'Heel Holland bakt'. Jannie, Robèrt en André gaan weer 'de tent’ in waar nieuwe kandidaten gaan strijden om de titel: Beste thuisbakker van Nederland. Waarom wordt dit programma zo goed bekeken? Zijn het de presentatoren die het verschil maken of is er meer?

Bakkers klaar? Bakken maar! 

Ik denk dat er meer is. De humor van André en de deskundigheid van Robèrt en Jannie doet heel televisie kijkend Nederland op het puntje van zijn stoel zitten. Daarbij kunnen we ons ook verplaatsen in het gevoel van de kandidaten als een baksel gigantisch mislukt, maar ook als een prachtig baksel leidt tot het predicaat: ‘bakker van de week’ en trots overheerst. Dit programma is menselijk, realistisch, competitief en makkelijk te volgen door zowel jong als oud. Daarbij heeft de filmset een landelijk karakter wat ons kijkers een rustig gevoel geeft ondanks de hectiek in de tent. Wie kent inmiddels de slogan niet: Bakkers klaar? Bakken maar! Iedereen toch.

Meester bakker op de barbecue

Naarmate het einde van het bakseizoen nadert heeft iedereen thuis inmiddels zijn favoriete kandidaat in beeld, hopende op een finaleplek voor hem of haar. En dan volgt als kers op de taart de finale. Bakken zonder enige voorbereiding. Misschien moeten ze dit seizoen wel iets bakken op de barbecue, wie zal het zeggen. Elke bakker gaat in de finale aan de slag met een lijf vol zenuwen. Dat is zeker. De camera’s zijn gericht op ieders afzonderlijke bakkunsten. De winst is helaas maar voor één iemand weggelegd. Wie wordt de beste thuisbakker 2024? Ik zit zondag stipt om half negen voor de buis met mijn eigen meesterbakker naast me. Meesterbakker op de barbecue wel te verstaan haha ha. Ga jij ook kijken en genieten?