Goedkoop trouwen in de winter: "Ja, het kan!"

Goedkoop trouwen in de winter:

Goedkoop trouwen in de winter: "Ja, het kan!"

Goedkoop bruiloftsfeest vieren

Heb je trouwplannen, wil je geen standaard bruiloftsfeest maar écht iets speciaals maken van deze bijzondere dag? Kies dan voor een winterbruiloft in een tent (in eigen tuin): Origineel, speciaal, hartverwarmend én goedkoop. De sfeer in een tent is altijd gezellig en knus. Omdat het vroeg donker wordt, is extra sfeerverlichting nodig. Ook kaarslicht en gashaarden zorgen voor een extra romantische sfeer. Mocht het later op de avond toch te fris worden in de feesttent? Zorg dat je wat mooie chique wollen gender-neutrale mantels achter de hand hebt die je in geval van nood snel even van de kapstok kunt plukken.

Kies jij voor een winterhuwelijk?

Maar waarom voor een winterhuwelijk kiezen en niet voor een zomerhuwelijk? In de winter staat de aarde in een andere invalshoek ten opzichte van de zon. Dit heeft als gevolg dat de maximale hoogte van de zon veel lager ligt dan in het hartje van de zomer. Daardoor ervaar je in de winter uitzonderlijk licht met prachtige kleuren, waardoor jouw trouwfoto’s straks helemaal fantastisch en uniek zullen zijn. Dat wil je toch!!!

Comfort food of een chique diner op je bruiloft?

In de winter verwarmen we onze innerlijke mens graag met heerlijk comfort food. Spreek de bruiloft catering goed door en vraag welke gerechten je tijdens de winter kunt bestellen en laat je verleiden door bijvoorbeeld een chique all-in winterdiner. Zijn jullie echte ‘diehards’ en gek van de winter én elkaar? Trotseer dan bijvoorbeeld de winterse kou en warm jullie hart buiten aan een winterbarbecue. Te koud? Welnee! Gooi een fluffy nepbontje over je trouwjurk of koop ieder een mooie wollen mantel en kruip dicht tegen elkaar aan tijden het ja-woord.

Hartverwarmend

Last but not least: Vergeet niet heel veel kunstsneeuw te regelen waarmee je de buitenlocatie van je huwelijkslocatie/tuin in winterse sferen kunt brengen. Ook dennengroen in bloemstukken en her en der wat vuurschalen plaatsen, zullen jouw huwelijksfeest tot een super romantische én onvergetelijke winterbeleving maken. En niet alleen voor jou en je partner! Nee, ook de bruiloftsgasten zullen maanden later, nee...zelfs jaren later herinneringen ophalen over dit bijzondere hartverwarmende winters huwelijksfeest.