Ga Blue Monday te lijf met lekker eten

Ga Blue Monday te lijf met lekker eten

Ga Blue Monday te lijf met lekker eten

Zo vrolijk je op tijdens Blue Monday

Een neerslachtig gevoel of weinig motivatie? Het is niet vreemd op Blue Monday. Wat is Blue Monday precies? Dit wordt ook wel de meest deprimerende dag van het jaar genoemd. Wanneer is Blue Monday? Altijd op de voorlaatste maandag van januari. Wij vertellen je hoe je Blue Monday overwint, van lekker shoppen tot gewoon een rondje wandelen in de natuur.

Eindig Blue Monday met een all-in thuisdiner

Het ontbijt zet de toon voor de dag. Pak thuis groot uit met je mooiste servies en kook een uitgebreid ontbijt. Doe croissantjes in de oven, bak een eitje of geniet van versgeperste jus d'orange. 'S morgens weinig tijd? Ons all-in thuisdiner waarbij jij alleen nog maar 's avonds de puntjes op de i hoeft te zetten en je je slechts mooi hoeft aan te kleden, regel je in enkele muisklikken bij A-Z.

Ga all-in gourmetten op Blue Monday

Heb je een vrij moment op Blue Monday? Onderneem dan iets wat jij echt leuk vindt. Ga naar de spa, bezoek de bioscoop of ga drankjes drinken met een goede vriendin. Wat is Blue Monday toch een leuk excuus om eropuit te gaan! Blijf je toch liever thuis? Regel dan een all-in gourmet. Wij brengen deze rechtstreeks bij jou op de eettafel!

Maak je werkdag extra leuk 

Moet je naar kantoor op deze blauwe maandag? Maak er dan een feestje van. Neem een heerlijke lunch voor jezelf mee, trek wat moois aan en zorg dat je af en toe een rondje gaat lopen. Dan is je depri-dag zo voorbij. Of plan een leuke avondactiviteit met wat vrienden. Lekker eten doet je humeur vast en zeker weer stralen. Misschien een keertje een winterbarbecue proberen? De glรผhwein zal je hart in een mum van tijd verwarmen tot het kookpunt:)