De koek is op

De koek is op

De koek is op

Vic(toria) ventileert haar mening over het zangduo Nick & Simon

Scheiding op komst

Gisteren keek ik het NOS-Journaal. Het ging over de rellen in ter Apel, over PSV, over John de Mol en the Voice en over... Nick & Simon. Laatst genoemden vormen al 17 jaar een duo, maar nu lijkt er aan hun samenwerking een eind te komen. Voor de fans een drama, voor de haters een zegen. Voor mij? Ik ben geen van beide, geen hater maar ook geen fan. Ik vind ze LALA. Sommige liedjes vind ik hartstikke leuk en zing ik op elk grillfeest mee uit volle borst, andere (de meeste eerlijk gezegd) doen me niks. Het zijn twee leuke jongens, mannen inmiddels, die muzikaal goed bij elkaar passen maar qua karakter mijlen ver uit elkaar liggen. Althans zo komen ze op mij over. Nick serieus, slim en prestatiegericht. Simon wat toegankelijker en makkelijker in de omgang. 

Solocarrière

Dat ze gaan stoppen lijkt me geen goed idee. Ze ambiëren beide een solocarrière. Wie zit daar nu op te wachten? Ik in ieder geval niet. Hoeveel solozangers is Nederland al niet rijk? Inderdaad teveel. En als Nick alleen op het podium zou staan, vraag je je toch af waar Simon is. En andersom. Het zijn net Bassie en Adriaan of voor de ouderen onder ons Peppi en Kokkie. Samen klinken ze als een klok maar solo? Uiteraard geef ik ze het voordeel van de twijfel, maar ik moet het nog zien. Het afscheidsfeest 'Nu of Ooit' in de Ziggo Dome is inmiddels gepland. Hoe ik dat voor me zie? Niet! Afscheid nemen van zo een jong duo, dat vraagt om een 'levenslange comeback' haha.

Duo’s

Welk muzikaal (nederlandstalig) duo wordt nu favoriet bij ons Hollanders? Er is maar een duo over, lijkt me:Suzanne & Freek. Hartstikke leuk om te horen en te zien. Die gaan nog lang geen afscheid nemen. Zij komen pas kijken en tellen hun zegeningen. Ik word altijd vrolijk van hun liedjes en mensen die mij écht kennen weten dat ik dat lang niet altijd ben haha ha. Hun liedjes zijn levensvitamientjes voor mij. Op menige grillparty sta ik te genieten als Suzanne haar nachtegaaltje laat klinken vergezeld door de prachtige gitaarklanken van haar Freek. Duo’s, ik ben er gek op. Geer & Goor, Acda en de Munnik, Carlo & Irene, Pauw & Witteman, Veldhuis & Kemper etc. Een duo heeft iets magisch, iets succesvols, net als een liefdesrelatie haha. Nick en Simon zullen elkaar zeker gaan missen, let maar op mijn woorden. Vooral als de successen uitblijven:)