Barbecue in Mei? Ben erbij!

Barbecue in Mei? Ben erbij!

Barbecue in Mei? Ben erbij!

Barbecueën in Mei

Heerlijk...Mei. De mooiste maand van het jaar. De donkere dagen liggen achter ons en de zomer ligt in het verschiet. Nu eerst genieten van het steeds groener wordende gras, de verchillende ontluikende bloemen en de langzaam groenkleurende bomen en hagen. Kan die korte broek of dat leuke minirokje al aan? De lente is een maand van hoop en vernieuwing. Jonge dieren springen rond in de wei en de kindertjes spelen met zand en water op de nog ietwat koude grasmat. Het weer wordt iedere dag een beetje beter en dan…de barbecue kan uit de schuur!

Het barbecueseizoen is gestart

Het opblaasbare zwembadje laten we nog even daar waar het ligt maar die BBQ…die halen we in mei erbij. Als de zon de temperatuur doet opzwepen tot 20 graden of meer, gaan de tuinkussens in de stoelen en worden er vlees-, vis- of vegetarische producten op de barbecue gelegd. Het grillen kan starten. “Wauw…wat smaakt dat lekker zeg, die 1ste zelf gegrilde hamburger van de barbecue.”  In de aangenaam warme buitenlucht smaakt alles veel beter als in die donkere ietwat muffige woonkamer. Het buitenseizoen is gestart en hiermee ook ons barbecueseizoen.

Wat ga jij doen met de kinderen in de meivakantie?

Nu de kinderen meivakantie hebben, wil je natuurlijk deze vakantiedagen speciaal maken. Maar hoe? Wellicht is een all-in barbecue een goed idee. Eerst lekker naar een buitenspeeltuin en dan lekker smullen en smikkelen van diverse barbecuegerechten. Dan het bad in en met natte haartjes nog even TV kijken. TIP: Jouw werk buitenshuis en binnenshuis gaat gewoon door dus ik zou de barbecue uitbesteden. Onze barbecue service biedt met meer dan 30 jaar ervaring, fantastische barbecuemenus voor zowel kinderen als volwassenen. Barbecueën in mei maakt blij, dus ben erbij. Tot snel!