ALTIJD barbecueweer

ALTIJD barbecueweer

ALTIJD barbecueweer

Altijd barbecueweer; Kies voor ons Binnen Barbecue Menu

Je kent het wel. Je hebt weken van tevoren een datum gereserveerd voor jouw tuinparty en dan kijk je daags van te voren op je smartphone om het weerbericht voor die ene speciale dag te checken, en ja hoor: 95 procent kans op regen. Moet je nu jouw feest afblazen of ga je de uitdaging aan? Met onderstaande A-Z tips wordt jouw feest een topper:

  • Zorg voor een afdak of tent. Iedereen moet droog staan want je wil niet dat je gasten nat regenen. Ook de barbecue moet droog staan en de etenswaren. Heb je geen partytent? Vraag eens rond in je vriendenkring. In ruil voor een extra hamburger zul je vast wel gebruik mogen maken van iemands partytent toch?!
  • Kledingadvies; Kom in regenpak en rubberlaarzen! Net als in de Scandinavische landen komt iedereen in weerbestendige regenkleding naar het feest. Kou, wind en regen mag de pret niet drukken. Hoe lekker smaakt een malse gegrilde kipspies met een warme satésaus eroverheen midden in de regen? Dit wordt een hilarische barbecue-ervaring om nooit te vergeten.
  • Zorg voor wat ‘heaters’ of vuurkorven. Tijdens een regenbui kan de temperatuur aanzienlijk dalen. Om niet helemaal te verkleumen kan een beetje extra warmte geen kwaad.
  • Leg wat kleurpotloden en kleurplaten klaar. De kinderen kunnen niet buiten spelen en hebben minder ruimte om zich uit te leven. Ook zij worden liever niet nat. Print wat kleurplaten uit van ‘grillende koks’ en je zult geen kind meer hebben aan die koters.
  • Vraag je gasten een paraplu mee te nemen. Simpel maar doeltreffend. Het wordt natuurlijk wel moeilijk eten met in de ene hand een bord en in de andere hand een regenscherm. Elkaar voeren dan maar net als in de dierenwereld misschien!?
  • Je tuin ‘waterproof’ maken kost tijd, veel tijd. Handig is het dan om het boodschappen doen over te laten aan een professional, zoals onze all-in barbecue service. Jij zorgt voor droge voeten en wij voor de inwendige mens. Scheelt jou als gastheer/-vrouw aanzienlijk veel kostbare tijd.
  • Vies van nattigheid én kou hoe dan ook? Kies dan voor het Binnen Barbecue Menu. Jij en je gasten zitten lekker droog en warm en met onze XL grillplaten wordt de barbecue die anders 100% in de regen zou vallen, een onvergetelijke binnen barbecue ervaring voor iedereen.