Onze Rick treedt op de voorgrond

 Onze Rick treedt op de voorgrond

Onze Rick treedt op de voorgrond

Voetbal

Ik ben 24 jaar oud en sinds 2017 werkzaam bij A-Z. Toen ik net bij dit unieke barbecuebedrijf begon was ik nog trainer bij 1ste divisie club VVV-Venlo maar helaas is dat verleden tijd. Ik train nu naar volle tevredenheid de Sparta jeugd in Sevenum, het dorp waar ik woon samen met mijn ouders en drie broertjes. Binnenkort, in november al, ga ik me settelen in Meterik samen met mijn vriendin. Bij Meterik train ik mee met het 1ste elftal. Voetbal speelt van kinds af aan een grote rol in mijn leven zoals jullie merken. Naast actief bezig zijn met voetbal bezoek ik ook graag een wedstrijd van PSV met een van mijn broertjes. Baas Jack en collega Wouter tref ik daar dan geregeld en dan praten we zeker niet over werk maar altijd over, inderdaad voetbal, onze gedeelde passie. Voetbal Inside is dan ook mijn favoriete tv-programma, daar blijf ik echt voor thuis.

Geboren leider

Hoe ik bij A-Z terecht ben gekomen? Gewoon! Anderhalf jaar na het behalen van mijn rijbewijs heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd als oproepchauffeur. "Waarom niet meteen toen je dat roze papiertje in handen had?", hoor ik jullie denken. Via via had ik gehoord dat je 1,5 jaar rij-ervaring moet hebben alvorens je als A-Z chauffeur aan de bak kunt. Rij ervaring dus veiligheid vindt onze directie zeer belangrijk. Onze chauffeurs zijn zeer goede ‘truckers’ en weten wat hard werken is. Werkdagen van 12 uur in het hoogseizoen zijn geen zeldzaamheid. Tegenwoordig ben ik als Operationeel Planner Logistiek verantwoordelijk voor de bezorg/ophaalroutes en ben ik in de weekenden werkzaam als mentorchauffeur. Ik neem graag de leiding en vindt het heerlijk om de gedreven jongens en meiden de kneepjes van het chauffeursvak te leren. Welk vlees ik in de kuip heb bepaal ikzelf, daar de sollicitatiegesprekken door mij persoonlijk afgenomen worden.

Toekomst

Ik zie de toekomst rooskleurig in. Elke ochtend stap ik met het goede been uit bed om met plezier en passie mijn werk bij A-Z te gaan doen. De zomerdrukte zit er bijna op. Dat is eerlijk gezegd wel lekker. De afgelopen maanden waren hard pezen maar dat is aan mij wel besteed. Binnenkort heb ik een paar weekjes vakantie en wil ik graag afreizen naar Egypte. Lekker genieten van de Arabische zon met in mijn rechterhand een ‘Hertog Jannetje’ of een speciaal biertje en in mijn linkerhand een lekker gegrilld zeevisje. Welke muziek ik opzet als ik op vakantie ben? Meestal iets Nederlandstaligs of iets van de ‘Editors’. Die Arabische muziek is niet te pruimen. Hopelijk is het eten daar wel oké anders neem ik het Bourgondisch Barbecue Menu mee het vliegtuig in ha,ha,ha. Of ik over 10 jaar nog hier werk? Als het aan mij ligt wel. De diversiteit maakt mijn werkweek nooit saai en ik krijg volop mogelijkheden me te ontwikkelen dus ik zeg volmondig; "Ja!".

 

Tot kijk,

 

Rick

 

 

 

 

 

 

 

Al onze barbecue menu's inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service