Of je worst lust...?!

Of je worst lust...?!

Of je worst lust...?!

2e-jaars informatica student Evi organiseert een verjaardagsfeest voor haar vrienden

Verjaardagsfeest vieren met een BBQ

Evi: ”Ik organiseer het eerste weekend na de zomervakantie een vriendenbarbecue. Waarom? Omdat ik gek ben op gezelligheid en ik dan 21 jaar wordt. Tijd voor een feestje! Ik hou helemaal niet van koken en óók niet van boodschappen doen. Met jaloezie maar ook met enige  bewondering kijk ik dan ook naar mijn hartsvriendin, die iedere avond zeker een dik uur besteedt aan het bereiden van haar avondeten. Zo rond 19.00 ontvang ik op iedere doordeweekse dag een selfie van haar mét haar avondeten. En ik moet eerlijk bekennen: het is iedere avond weer een plaatje. Het smaakt ook heerlijk. Na tientallen keren bij haar uiteten te zijn geweest, kan ik dat met 100 procent zekerheid bevestigen."

Culinaire uitpakken met een barbecue van A-Z

"Omdat ik op een studentenkamer woon met een ienieminie balkon gaat barbecueën met veel mensen daar, het helaas niet worden. Daarom heb ik de tuin van mijn ouders alvast gereserveerd voor die speciale datum in augustus. De feestlocatie regelen kan ik dus afstrepen op mijn to do-list. DONE! Maar hoe ga ik die barbecue aanpakken? Ik ben geen keukenprinses maar lekker eten is zeker wel aan mij besteed. Daarom wil ik op mijn 21ste verjaardag zeker culinaire uitpakken. Na wat gebrainstorm hier en daar, biedt mijn laptop in deze uitkomst. Ik login op www.barbecue.nl, kies diverse grillmenus naar wens en binnen enkele minuten is mijn feestje geregeld. Een student kan de was doen."

 Barbecue Studentenintroducties 

"Hoe ik deze barbecueservice heb leren kennen? Via mijn studentenintroductie, in Leiden. Een jaar geleden alweer. Die dag kregen wij studenten naast uitleg over het 1ste studiejaar, een schaaltje met grillproducten als lunch waarop de slogan stond: Of je worst lust?! Nou en of, dat is en blijft mijn favoriet haha! Deze onvergetelijke ontmoeting met zowel mijn medestudenten als A-Z barbecue Service, bracht me op het idee deze service op mijn komende verjaardag op te laten draven. Hun barbecuemenu's zijn betaalbaar (cadeautje's vraag ik niet, wél een vrijwillige barbecuebijdrage;)) vers, smakelijk en van goede kwaliteit. Mijn 'keukenprinses-vriendin' zal versteld staan van mijn grillgerechten. En ik hoef zelf lekker niet te koken of boodschappen te doen. Ik hoef alleen maar te genieten. Zinnn in!"