Mexicaanse barbecueworst met Gepofte Appel

Mexicaanse barbecueworst met Gepofte Appel

Mexicaanse barbecueworst met Gepofte Appel

Lekker anders

Wat voor lekkers je ook allemaal op de barbecue kunt grillen, de barbecueworst blijft natuurlijk wel écht een klassieker die eigenlijk iedereen wel lust. Deze mag daarom dus natuurlijk nooit ontbreken. Maar wat als we die barbecueworst nou eens nóg lekkerder kunnen maken? Een uitdaging die onze chefs Robert en Dennis natuurlijk met 2 handen hebben aangepakt, met als resultaat de Mexicaanse Barbecueworst met Gepofte Appel. Ondanks dat ‘gepofte appel’ wel wat luxe klinkt, is het super simpel om te maken.

Benodigdheden

Bereidingswijze

* Haal een handje vol stukjes appel uit de Verse Fruit Salade en meng deze met 2 lepels Amsterdamse UI-salade en 4 lepels Smokey Barbecue Saus

* Snijd de Mexicaanse Barbecueworst in stukken en rijg deze om en om met stukjes appel op een satéprikker

* Bak de spies op de (binnen)barbecue

* Als de Mexicaanse Barbecue Worst enigzins begint te verkleuren smeer je de spies gedurende 5-7 minuten om de minuut in met je zelfgemaakte saus

TIP: Let er op dat de saus niet verbrandt maar karamelliseert tijdens het bakken

* Dien op en smullen maar ☺

 

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service