Meat Corsica

Meat Corsica

Meat Corsica

Rechterhand

Zaterdagmorgen 08.00 uur. Zo, nu eerst koffie. Ik loop naar de kantine en druk op de voor mij zo bekende zilveren knop van het koffiezetapparaat. Het zwarte pepmiddel vult mijn porseleinen mok. Deze is inmiddels voorzien van mijn naam. Dat heeft de nieuwe generatie bedacht. Duurzaamheid vóór alles. Na 4 weken van afwezigheid ivm vakantie heb ik weer eens geholpen met het laden van de bussen. Terwijl ik moe (we beginnen met laden om 5.00 uur) maar voldaan aan mijn koffie nip, komt productieleider Dennis bij me zitten. “Heey Jack, wat bis dich broen, hesse de zon aangebloaze?” Lachend vraag ik of ie ook een bakje wil en loop naar het koffiezetapparaat terwijl ik me enigszins geneer voor mijn iets te bruine huidskleur. “Nog nieuwe gerechten ontdekt daar in Corsica?”, vraagt Dennis geïnteresseerd. Enthousiast vertel ik over de enorme heerlijke entrecôtes die je daar in elk restaurantje wel op de kaart terugvond. Leuk om weer even bij te praten met mijn rechterhand.

Warm bad

Na wat vakantieverhalen uit de doeken te hebben gedaan, loop ik naar mijn vertrouwde werkplek. Heerlijk om ook weer even op kantoor te zijn. Na 4 weken rondreizen, zonnen, zwemmen en lekker eten op het mooie Corsica, heb ik weer enorm veel zin om te ‘knallen’. De barbecuedrukte staat voor de deur. Ik heb er zin in. Ik ben uitgerust. Na een uurtje mijn mail te hebben bekeken komt mijn andere ‘rechterhand’ (productieleider Robert) binnen gelopen. “So heey, Jack, wet bis dich broen, hesse de zon aangebloaze?” Wederom lachend bied ik mijn andere productieleider ook een bakkie aan. Samen kletsen we wat bij over het bedrijf en over mijn vakantie. Terug zijn op mijn bedrijf na 4 weken van afwezigheid, voelt als een warm bad. Als zwemmen in de Corsicaanse zee. Hééérlijkkkk!

Bruin gebakken

Rond een uur of 10.00 rijd ik naar mijn woonhuis. Mijn 1ste werkdag na de vakantie zit er weer op. De hond staat me bij thuiskomt al kwispelend op te wachten. Zou ze 'de verrassing', die in de kofferbak ligt, al ruiken? Terwijl mijn vrouw druk bezig is met de vakantiewas maak ik de barbecue aan. Uit de achterbak van mijn auto haal ik een heerlijke vleesschaal met wat sausjes en salades. 'Een rondje koelcel', zoals je leest, kon ik niet aan mij voorbij laten gaan haha. “Etennnnnnn”, roep ik door het huis als de hamburgers inmiddels bruin gebakken op de borden liggen. Terwijl mijn kinderen aanschuiven kijkt mijn vrouw lachend naar de hamburgers en dan weer naar mij. Ze zegt: "Je hebt niet alleen die hamburgers lekker bruin gebakken maar ook jezelf daar in Corsica”. Iedereen lacht. De sfeer is als vanouds gezellig. Ik ben THUIS. Het mooiste van ‘op vakantie gaan’ is toch nog altijd ‘het thuiskomen’. Alvast een fijne vakantie én een gezellige thuiskomst iedereen!

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service