Lekker makkelijk Burendag vieren?

Lekker makkelijk Burendag vieren?

Lekker makkelijk Burendag vieren?

Burendag organiseren? Ga barbecueën!

Over een paar weekjes is het weer zover. Burendag op zaterdag 24 september is 'coming up'. Ken jij je buren al? Als je op een dorp woont ben je waarschijnlijk wel op de hoogte van wie er naast je woont. Toch is het altijd leuk om elkaar eens op een ander wijze te ontmoeten dan bij het legen van de brievenbus of bij het shoppen in de plaatselijke supermarkt. Mocht je in een stad wonen en niet precies weten wie er boven, onder of langs je woont dan is Burendag een uitstekende gelegenheid om hier verandering in aan te brengen. HOE? Organiseer 'lekker makkelijk' een straatbarbecue of buurtbarbecue.

Leer je buren kennen op een straatfeest

Uit onderzoek blijkt dat straten en buurten namelijk leuker en socialer worden als je elkaar ontmoet in een ontspannen sfeer en je je samen inzet om er een vriendelijke en plezierige buurt van te maken. Dit gaat zeker lukken door een groot straat- of buurtfeest te organiseren: Denk bijvoorbeeld eens aan een compleet verzorgde barbecue, inclusief schoonmaak en afwas. Bij onze barbecueservice ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn uitstekend in staat om voor een divers gezelschap van elke omvang (van 30 personen tot enkele honderden) partyservice op maat te leveren. De organisatie van dergelijke feesten doen wij volledig in eigen beheer waardoor wij zeer flexibel zijn en snel kunnen inspringen op jouw wensen. Wij hebben al voor vele straten en buurten prachtige en grote barbecues op maat mogen regelen met leuke onderlinge contacten en zelfs vriendschappen als resultaat.

Nodig je buren uit voor een barbecuefeest

  • Start vandaag nog met het maken van nieuwe vrienden en volg onderstaand stappenplan. Iemand moet de 1ste stap zetten en datis vandaag JIJ!
  • Datum : zaterdag 24 september Burendag
  • Locatie : buurtje met de grootste tuin of het ruimste balkon
  • Drank   : neem je eigen drank mee
  • Food     : all-in barbecue (wordt geregeld door A-Z Barbecue Service)
  • Kosten  : je krijgt na afloop een tikkie gestuurd
  • Aantal   : x volwassene / x kind

Uitnodiging buurtbarbecue maken

Maak een gezellige uitnodiging met bovenstaande gegevens en stop deze in de brievenbus van je buurtjes. Teveel werk of tijdgebrek? Hang een a4'tje op in de flat of straat waar je woont of stuur een berichtje via de groepsapp. Geef aan dat ze zich nog kunnen opgeven tot 22 september (zolang kun je namelijk ook nog je barbecue bestellen). Wij wensen jou als initiatiefnemer van de aanstaande buurtbarbecue veel succes maar bovenal veel nieuwe vriendschappen toe!