Junkfood Dag

 Junkfood Dag

Junkfood Dag

VET-gezellig

Het is zover, de meest vette dag van het jaar mag binnenkort (vrijdag 21 juli) weer gevierd worden:  Junkfood Dag. Alles wat in het frietvet bereid moet worden, vinden wij mensen lekker. Na een avondje stappen smaakt een ‘patatje met’ toch net wat lekkerder dan een boterham met kaas. Daarbij een frikandel speciaal verorberen met veel mayo, curry en fijngesneden uitjes en je avondje uit(jes) is compleet. Frituren is een beleving op zich, een soort van gezellig samen zijn. Na veel drank in je lichaam gegoten te hebben maakt het ook allemaal niet meer uit, je bent toch al ongezond bezig.  Dus hupakee…je zet de vetpot aan of je loopt bij het dichtstbijzijnde cafetaria naar binnen, waar je wellicht ook nog wat bekenden tegen het lijf loopt. VET-gezellig! 

Barbecue Vegan food

Wil je deze Junkfood-dag niet vieren? Heb je niets met een vette hap? Dan biedt onze barbecue service uitkomst. In ons barbecueassortiment vind je namelijk heel wat alternatieven die mager, gezond en smakelijk zijn. We maken er samen met jou gewoon de internationale BBQ-dag van. Met het Vegan Barbecue Menu bijvoorbeeld kies je voor kwaliteit. Alleen gezonde producten komen op tafel, maar de sfeer blijft VET-gezellig. Samen grillen in de buitenlucht ontspant en met dit menu vermijd je calorieën maar neemt je energie toe. 

Barbecue Vis food

Is jouw goede figuur jouw trots? Een visje op zijn tijd doet wonderen jouw slanke lijn te behouden. Met het Vis Barbecue Menu eet je mager en gezond. Vis moet zwemmen dus na een aantal biertjes op een feestje is een visje van de barbecue een goede manier om je honger te stillen. Zo blijf je op gewicht en eet je lekker mee. VET-gezellig toch!

Barbecue Junk food

Wel zin om deze Junkfood Dag te vieren met een barbecue zodat je een heel pak servetten nodig hebt om het vet van je mond te vegen? Het Burgers & Dogs Barbecue Menu is hiervoor uitermate geschikt. Lekker ‘hotdogs vreten’ met wat maten terwijl de televisie afgestemd staat op de Formule 1, voetbal, tennis of de Tour de France: VET-gezellig! Zo wordt deze meest vette dag van het jaar vetter dan vet. Ooh ja…we zullen er een éxtra gratis pak servetten bijleveren zodat iedereen na afloop van het feest enigszins toonbaar weer naar huis kan.