Het strand wacht op jou

Het strand wacht op jou

Het strand wacht op jou

Strandzorgen

De zomervakantie is losgebarsten. Het zonnetje lokt ons op mooie dagen naar het strand. "Shit, ik moet binnenkort weer met de billen bloot", hoor ik je denken. Je voelt je misschien te dik in bikini of de vetrollen blubberen over je zwembroek. Je ziet wellicht als een blok op tegen die stranddagen waarop die 'killerbodies' weer over het strand paraderen en ook jij niet kunt ontsnappen aan een zomers stranduitje. In ‘shape’ blijven door minder te eten en meer te sporten is makkelijker gezegd dan gedaan. Zomers pak je sneller een ijsje op de hand, een frietje als avondeten of maak je de barbecue aan. Laat dat laatste nu echt helemaal niet slecht voor de lijn zijn als je maar de juiste vlees– en vissoorten, vegetarische producten en sausjes en dressings gebruikt. Vervang de vette vleessoorten door magere stukken vlees en serveer sausjes en salades op yogurtbasis. De kilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon en jij kunt lekker meedoen met de vriendenbarbecue zonder je zorgen te maken of die bikini/zwembroek dadelijk nog wel gaat passen.

Gouden tip

Wat maken wij vrouwen-maar tegenwoordig ook heel wat mannen-ons druk om ons gewicht als de zomer in zicht komt. De benen mogen weer gezien worden en de buik mag weer bloot zodat half juli menig vrouw/man in de stress is geschoten. De winterkilo’s moeten eraf. Als je jong bent gaat afvallen nog redelijk goed en snel maar bij wat oudere dames-vrouwen in de overgang-gaat niks meer vanzelf. Op die leeftijd tellen ook niet alleen de kilo’s maar gaat ook je gezondheid een grotere rol spelen. Je wilt niet de rest van je leven op dieet maar ook lang gezond blijven. Barbecue met mate en met magere producten, dat is onze 'gouden tip'. 

Gewoon goed is oké

Ga eens ‘live’ naar het strand op een mooie zomerdag. Laat je telefoon thuis en kijk eens goed om je heen. Waar zijn die killerbodies? Ik zie ze niet, die perfecte afgetrainde Instagram mannen en vrouwen in badkleding, of wil ik ze niet zien? Jawel hoor, maar de gemiddelde Nederlander ziet er merendeel gezien ‘gewoon goed’ uit en dat is oké. Het hoeft niet altijd beter, laat staan perfect. Tijdens een stranddag lekker een broodje kroket en een biertjenuttigen kan echt geen kwaad. S ‘avonds is het uiteraard tijd voor de barbecue. Grill wat magere vis- of vleessoorten zoals kabeljauw en kipfilet. Daarbij consumeer je een zomerse komkommersalade en voor de ‘finishing touch’ kies je een magere tzazikisaus erbij. Dan hoef jij als afvaller niet op een houtje te bijten en kun je gewoon meedoen met het barbecuefestijn.

Sociale happening

Gezond zijn en blijven willen we allemaal. De barbecue hoeft hiervoor niet achter slot en grendel. Deze sociale happening-wat barbecueën voor het merendeel is-kun je zo gezond als ongezond maken als je zelf wilt. Naast lekker samen eten geeft het samen grillen je geestelijk welzijn een boost. Dat kan een ieder van ons echt wel gebruiken op zijn tijd. Vergeet daarom niet je opa of oma uit te nodigen voor die gezellige familiebarbecue. Bestel dan wel genoeg. Die oudjes eten meer dan je denkt. Zij hoeven zich op hun leeftijd niet meer druk te maken om hun ‘killerbody’ namelijk. Ze zijn al blij als alles gewoon werkt. Keep in shape guys!

Al onze barbecue menu's inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service